Täydellinen Lilja


Minä halusin päivätyön, turvallisen päivätyön kahdeksasta neljään. Halusin säännöllisen kuukausipalkan ja turvatun pitkän kesäloman. Onnekseni sainkin sen kaiken, mutta päästin sen käsistäni, ihan tahallaan vieläpä…

Minun ei ikinä pitänyt perustaa omaa yritystä, siis ei ikinä! Herran jestas, miten kukaan voi elää sellaista elämää? Yötä päivää pitää painaa niska limassa duunia, ja silloin kun ei ole töitä, niin saa yön pikkutunneilla kirjoitella lippusia ja lappusia verotoimistoon. Hullun hommaa, ajattelin.

Sitten yhtäkkiä alkoi tapahtua. Mieleeni hiipi jatkuvasti salaisia haaveita omasta unelmapäivästäni. Ajatella, jos aamun saisi aloittaa joogalla ja rauhassa keittää kahvia ja syödä aamupalaa? Entäpä jos ei ihan heti tarvitsisikaan kiirehtiä töihin, vaan saisi nauttia elämästä ja läsnäolon tunteesta? Mitä jos saisi tehdä työkseen jotain sellaista, jota oikeasti rakastaa? Onko se muka oikeasti mahdollista?

On! Olen elävä esimerkki tästä kaikesta. Uskalsin päästää irti, hypätä kohti tuntematonta ja tässä sitä nyt ollaan. Olen perustanut oman toiminimen ja aloitan kohta unelmieni opinnot kundaliinijoogaopettajaksi. Eikä tämä nyt tunnukaan yhtään kamalalta, päinvastoin. Stressi on mennyt menojaan ja luottamus elämään kasvanut. Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan omaa sydäntään ja kurkottelemaan omia unelmiaan kohti. Usko pois kun sanon, että se on sen arvoista. <3

Joku viisas on joskus sanonut, että vain yksi asia elämässä on pysyvää ja jatkuvaa, ja se on muutos. Tämä on jotenkin todella kaunis ja lohdullinen ajatus. Emme voi omistaa elämää, voimme ainoastaan hypätä sen kyytiin, mennä virran mukana, minne se ikinä haluaa meidät kuljettaa. Vaikka elämä tuntuisi sotkuiselta ja toivottomalta, niin aina on toivoa uudesta huomisesta, sillä mikään ei ole pysyvää. Jos lootuksenkukka pystyy tähän joka ikinen päivä, nousemaan mutaisesta vedestä täydelliseen loistoonsa, niin pystyt sinäkin. <3

”Just like the lotus, we too have the ability to rise from the mud, bloom out of the darkness and radiate into the world.”

-Tuntematon