Kiitos laskut ja imuri!

Join eilen yogiteetä (niin kuin lähes joka ilta) ja voi kuinka aina onkin yhtä jännittävää lukea niitä pieniä sieviä aforismi -lappusia. Eilisen sanoma oli:

”An attitude of gratitude brings opportunities”.

Näytin miehelleni lappua ja virnistin. Juurikin tästä oli ollut viime aikoina paljon puhetta. Kyseessä on kyllä ollut ehkä enemmän monologi kuin dialogi, mutta luulenpa, että viesti alkaa pikkuhiljaa mennä perille. Tai kyllähän se on jo mennyt, kun välillä itsekin kuulee kuittailuja…

Nyt kun olen päässyt maistamaan tätä yrittäjän elämää, niin välillä on sellaisia päiviä, että saisi olla enemmän tekemistä. Joskus siinä sitten huomaan urputtavani tylsyyttä, kunnes taas hetkellisesti valaistun ja sanon Kiitos. Kiitos vapaapäivästä! Kiitos, että saan aikaa itselleni. Kiitos, että saan tänään hoitaa itseäni ja nauttia hiljaisuudesta. Kiitos, että saan mahdollisuuden tehdä suursiivouksen! Kiitos, että saan juuri tänään kirjoittaa omaa blogiani!

Postiluukusta kilahtavat laskut ovat myös toinen yleinen urputtamisen aihe, varsinkin jos huomaa saavansa maksukehotuksen perintätoimistolta laskusta, jota ei ole edes koskaan saanut! Nämä ovat näitä hauskoja pieniä kepposia, mitä nyt sattuu, kun muuttaa maasta toiseen… No, tämä ei ollut ensimmäinen lajissaan. Ja aina näistä on selvitty. Sanoinkin miehelleni, että en jaksa edes suuttua. Mitäpä tuosta, rahaa se vain on. Sehän on luotu kiertämään, isääni lainatakseni. Me olemme kuitenkin terveitä, omaamme kaksi ihanaa tervettä lasta, asumme omistusasunnossa (johon saimme lainan eriskummallisten sattumien kautta) ja meillä on varaa ostaa ihanaa luomuruokaa. KIITOS ELÄMÄ!

Arjesta voi aina löytää kiitollisuuden aiheita, niitä pieniäkin. Meidän imuri esimerkiksi sanoi hetki sitten itsensä irti, mutta voi kuinka olenkaan kiitellyt sitä jälkeenpäin monesti – nyt meillä on uusi supertehokas tilalla. Kyllä taas on kiva siivota, kun imuri laulaa kauniisti. Minulla on myös tapana kiittää illalla nukkumaan mennessäni meidän täydellisestä sängystä ja ihanista petivaatteista. Toivon, että kaikilla maailman ihmisillä olisi joskus mahdollisuus kokea ylellinen yö pehmeässä ja lämpimässä sängyssä!

Haluan vielä kiittää seuraavia tärkeitä yhteiskumppaneita elämässäni, ilman teitä elo olisi rankkaa: Kiitos pyykinpesukone, kiitos tiskikone, kiitos tietokone, kiitos puhelin, kiitos sähkö ja tietysti haluan vielä kiittää kaikkia laskuja! Kiitos, että minulla on varaa maksaa laskuni ja elää hyvää elämää. Erityiskiitos miehelleni ja hänen kovalle työpanokselle, jotta minulla on välillä aikaa tylsistyä. <3

Millainen elämäntilanteesi onkaan, olen vakuuttunut, että aina on jotain, mistä voit olla kiitollinen. Kiitollisuuden voima on huikea, olen kokenut sen monesti ja haluan jakaa sen ilosanomaa muille. Kokeile, saatat yllättyä!

ps. Kiitos sairaanhoitajat, lähihoitajat, opettajat, lastentarhanopettajat, poliisit ja kaikki muut vuorotyötä tekevät, TE teette niin arvokasta ja tärkeää työtä! Kiitos maanviljelijät ja etenkin luomutuottajat, keep up the good work!