Minun henkinen polkuni

Usein ehkä ajatellaan, että henkisillä ihmisillä on jo lapsesta pitäen ollut ”yliluonnollisia kykyjä tai kokemuksia” – tämä ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa, ei ainakaan minun kohdallani. Minulla oli tuiki tavallinen lapsuus kalapuikkojen ja Muumien parissa. Kävin tavallisen peruskoulun, en syönyt luomuruokaa ja nuoruusvuosia voisi kuvailla vähintäänkin railakkaiksi. En siis nähnyt enkeleitä, saatikka sitten kuullut heitä. Muistan kuitenkin tarkasti, kun eräs ystäväni kerran kysyi minulta, että uskonko minä todella jälleensyntymiseen ja kohtaloon? Vastausta ei tarvinnut edes miettiä. Tietenkään en usko – minä tiedän. Olen jotenkin aina vain tiennyt joitakin asioita, esimerkiksi sen, että Enkelit ja muut Valon auttajat todella ovat ympärillämme koko ajan ja palavat halusta auttaa meitä. Tunnen sen.

Täysi-ikäisyyden kynnyksellä löysin itseni entistä useammin lukemasta henkisiä opuksia ja lähestulkoon kaikki lukemani tuntui hyvältä ja oikealta, ei tarvinnut kyseenalaistaa (vaikka toki tämäkin on tärkeä taito!) eikä lähteä maailmalle etsimään ”omaa totuutta”. Olin jo löytänyt oman totuuden sisimmästäni.

Elämä kuljetti minut erilaisten sattumien (sattumiahan ei ole…) kautta Snellman-korkeakouluun, josta valmistuin steinerkoulun luokanopettajaksi. Valmistumiseni jälkeen esikoiseni halusi maailmaan – vähän liiankin nopeasti, sillä hän syntyi kolme kuukautta ennen laskettua aikaa. Pienen untuvaisen syntymä vihdoin pysäytti ”aina menossa ja suunnittelemassa” olevan äidin. Elämä on tässä ja nyt. Henkinen maailma toi lohtua sairaalakaaokseen – tiesin koko ajan, että Enkelit olivat lähellä. Ei ehditty edes kissaa sanoa, kun jo oli toinen lapsi tulossa. Isoveli tiesi tarkasti milloin hänen piti syntyä, koska halusi tehdä pikkusiskolle tilaa. <3 Elämä kahden vaippaikäisen kanssa oli ihanan karmeata, mutta tähänkin hetkeen sain paljon voimaa yläkerrasta. Olin myös oppinut ymmärtämään kiitollisuuden mahtavan voiman ja kiittelinkin vähän väliä pyykinpesukoneesta, astianpesukoneesta, tuplarattaista ja hissistä!

Työelämään palasin Ruotsissa ja kahden vuoden luokanopettajuuden jälkeen sydämeni ei ollut ihan oikealla paikalla. Pidin työstäni paljon, mutta… Jokin kutsui. Ja tällä tiellä nyt olen. <3 Suoritin kanavointikurssin Valkoisen Liekin Voiman kautta, Teemun ja Piian ohjaamana, ja sain ainutlaatuisen mahdollisuuden puhdistautua ja valmistautua Valon kanavaksi. Nyt elän päivä kerrallaan ja nautin elämästäni täysin siemauksin. Saan tehdä sitä mitä minä rakastan – Valotyötä.

Vuonna 2016 sain myös kunnian osallistua Reiki kursseille (I ja II -taso) amerikkalaisen Kuldip Singh Khalsan opastamana. Reiki tuntui heti luonnolliselta hoitomuodolta ja viritysten jälkeen oli etuoikeutettu, voimallinen ja kiitollinen olo. Teen Reikihoitoja studiolla ja kaukona.

Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen kaikesta, jota elämä on minulle suonut ja haluankin jakaa palasia omasta elämästäni muille blogin muodossa, toivottavasti inspiroidut olemaan oma ihana itsesi! <3

”Always aim at complete Harmony of thought and word and deed. Always aim at purifying your thoughts and everything will be well.”

– Mahatma Gandhi