Kurssit ja tapahtumat

Tervetuloa kursseilleni oppimaan lisää itsestäsi ja maailmasta – mutta ennen kaikkea itsestäsi. <3 Olet tervetullut kursseille juuri sellaisena kuin olet ja juuri siinä elämäntilanteessa kuin olet, mitään ennakkotietämystä -tai osaamista ei tarvita. Tarvitset mukaan vain avoimen mielen. Alla näkyvät kaikki kurssit, jotka toistuvat tasaisin väliajoin. Ilmoittautuminen kursseille sähköpostilla kirsi.englund@hotmail.com tai puhelimitse 0408322188.

JOHDATUS KUNDALIINIJOOGAAN

Kurssi sopii ensikertalaisille, mutta myös jo pidempään jooganneille, joita kiinnostaa kundaliinijoogan historia ja filosofia. Kurssilla harjoitellaan kundaliinijoogan keskeisiä tekniikoita sekä käydään läpi miten harjoitukset vaikuttavat meihin. Kurssilla tehdään joogan lisäksi paljon hengitys -ja meditaatioharjoituksia; niillä on suuri rooli kundaliinijoogassa. Hinta 35€ (kymppikorttilaiset/opiskelijat/työttömät 25€).

”Meditation is the art of breaking habits, to purify the mind and to take care of day-to-day things.” -Yogi Bhajan

Johdatus kundaliinijoogaan -kurssi järjestetään seuraavan kerran lauantaina 25.1.2020 klo 9:30-13.

TERVEYS JA OMA VOIMA -workshop

Tällä kurssilla opitaan ymmärtämään omaa kehoamme ja sen antamia viestejä. Tutustumme oman mielen mahtavaan voimaan ja tiedostamme, että meillä itsellämme on avaimet eheytymiseen, oli kyse sitten flunssasta tai muusta vaivasta. Sisäinen tuli palaa meissä kaikissa, välillä liekki saattaa kuitenkin olla hiipumassa. Tällä kurssilla se sytytetään uudestaan ja valjastamme käyttöön oman voiman.

Kurssi järjestetään lauantaina 18.1.2020 klo 9:30-14:00 (sis. välipala tarjoilun) ja maksaa 50€.

CHAKRAT ARJESSA

Tämä kurssi syntyi halustani jakaa työkaluja tasapainoiseen ja onnelliseen arkeen; työkaluja, jotka ovat niin yksinkertaisia, että niiden voimaa on helppo epäillä. Liian usein kuulee puhuttavan väsyttävästä tai rankasta arjesta, liian usein lasketaan päiviä seuraavaan lomaan. Arjen on tarkoitus olla kaunista ja onnellista. Ja kyllä, se on mahdollista. Ruuhkavuosinakin.

Chakrat eli energiakeskukset meissä ovat loistava kartta oman itsensä ymmärtämieen ja oman toiminnan tiedostamiseen. Ne ovat yhteydessä fyysiseen kehoomme ja niiden kautta voimme saada paljon tietoa itsestämme.

Kurssi koostuu kolmesta lauantai -aamupäivästä, jolloin teemme kundaliinijoogaa, etenkin hengitysharjoituksia ja yksinkertaisia meditaatioita. Tarkoituksena on, että harjoitukset voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan.

Ensimmäisellä kerralla la 7.3.2020 käsittelemme alempaa chakrakolmiota, toisella kerralla la 14.3 ylempää chakrakolmiota ja la 21.3 sydänkeskusta ja auraa ympärillämme. Kellonaika on aina sama 9:30-13. Kurssin yhteishinta on 100€ (sis. pienen välipalatarjoilun), mutta jos et pääse kaikille kerroille ja kurssi silti kiinnostaa, voit osallistua yksittäisille kurssipäiville hintaan 40€.

KESÄRETRIITTI 3.-5.7.2020

Kundaliinijoogaa, omaa aikaa, herkuttelua, saunomista ja hoitoa kauniin luonnon keskellä, siitä on WaterLilyn kesäretriitti tehty!

Viikonlopun pituinen retriitti järjestetään Pyhtäällä (reilu 1h ajomatka pääkaupunkiseudulta) Stockforsin Patruunantalolla ihastuttavissa jokimaisemissa. Lue lisää paikasta täältä https://www.visitkotkahamina.fi/nae-ja-koe/kokous-ja-juhlapalvelut/patruunantalo

Retriitin teemana on Oma polku ja intuitio. Retriitti sopii kaikille, kokemusta joogasta ei tarvita, sillä kundaliinijoogaa tehdään aina omaa itseään kuunnellen. 

Retriitti alkaa perjantaina 3.7 klo 18 ja päättyy sunnuntaina 5.7 klo 13. Hinta on 250€ per hlö jaetussa 2 hengen huoneessa. Kaikki hinnat sis. ALV:n. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 80€, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa. Loppumaksu maksetaan 2 viikkoa ennen retriittiä. Myös muutama yhden hengen huone lisämaksusta.

Hintaan kuuluu täysihoito, eli majoitus, ruuat, joogaopetus ja 30min Reiki -hoito (Kirsi Englund). Halutessasi voit vaihtoehtoisesti varata OMT -fysioterapiakäsittelyn -50% hintaan Fysios Matinkylästä (Marcus Englund).