Kurssit ja tapahtumat

Tervetuloa kursseilleni oppimaan lisää itsestäsi ja maailmasta – mutta ennen kaikkea itsestäsi. <3 Olet tervetullut kursseille juuri sellaisena kuin olet ja juuri siinä elämäntilanteessa kuin olet, mitään ennakkotietämystä -tai osaamista ei tarvita. Tarvitset mukaan vain avoimen mielen. Alla näkyvät kaikki kurssit, jotka toistuvat tasaisin väliajoin. Ilmoittautuminen kursseille sähköpostilla kirsi.englund@hotmail.com tai puhelimitse 0408322188.

JOHDATUS KUNDALIINIJOOGAAN

Kurssi sopii ensikertalaisille, mutta myös jo pidempään jooganneille, joita kiinnostaa kundaliinijoogan historia ja filosofia. Kurssilla harjoitellaan kundaliinijoogan keskeisiä tekniikoita sekä käydään läpi miten harjoitukset vaikuttavat meihin. Kurssilla tehdään joogan lisäksi paljon hengitys -ja meditaatioharjoituksia; niillä on suuri rooli kundaliinijoogassa. Hinta 35€ (kymppikorttilaiset/opiskelijat/työttömät 25€).

”Meditation is the art of breaking habits, to purify the mind and to take care of day-to-day things.” -Yogi Bhajan

Johdatus kundaliinijoogaan -kurssi järjestetään seuraavan kerran lauantaina 26.10.2019 klo 9:30-13.

CHAKRAT ARJESSA

Tämä kurssi syntyi halustani jakaa työkaluja tasapainoiseen ja onnelliseen arkeen; työkaluja, jotka ovat niin yksinkertaisia, että niiden voimaa on helppo epäillä. Liian usein kuulee puhuttavan väsyttävästä tai rankasta arjesta, liian usein lasketaan päiviä seuraavaan lomaan. Arjen on tarkoitus olla kaunista ja onnellista. Ja kyllä, se on mahdollista. Ruuhkavuosinakin.

Chakrat eli energiakeskukset meissä ovat loistava kartta oman itsensä ymmärtämieen ja oman toiminnan tiedostamiseen. Ne ovat yhteydessä fyysiseen kehoomme ja niiden kautta voimme saada paljon tietoa itsestämme.

Kurssi koostuu kolmesta lauantai -aamupäivästä, jolloin teemme kundaliinijoogaa, etenkin hengitysharjoituksia ja yksinkertaisia meditaatioita. Tarkoituksena on, että harjoitukset voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan.

Ensimmäisellä kerralla la 7.9.2019 käsittelemme alempaa chakrakolmiota, toisella kerralla la 14.9 ylempää chakrakolmiota ja la 21.9 sydänkeskusta ja auraa ympärillämme. Kellonaika on aina sama 9:30-13. Kurssin yhteishinta on 100€ (sis. pienen välipalatarjoilun), mutta jos et pääse kaikille kerroille ja kurssi silti kiinnostaa, voit osallistua yksittäisille kurssipäiville hintaan 40€.

KESÄRETRIITTI 6-7.7.2019

Kundaliinijoogaa, omaa aikaa, herkuttelua, saunomista ja hoitoa kauniin luonnon keskellä, siitä on WaterLilyn kesäretriitti tehty!

Yhden yön miniretriitti järjestetään Kurkelanjärven läheisyydessä (Salon ja Lohjan välillä) ihastuttavassa Villa Ceciliassa. Villa on kokonaan käytettävissämme ja sieltä löytyy 6 makuuhuoneen lisäksi 4 kylpyhuonetta, puulämmitteinen pihasauna ja joogasali (sään salliessa joogaamme myös ulkona mahdollisimman paljon). 

Retriitin teemana on Ilon ja Runsauden löytäminen omassa elämässään. Retriitti sopii kaikille, kokemusta joogasta ei tarvita, sillä kundaliinijoogaa tehdään aina omaa itseään kuunnellen. 

Retriitti alkaa lauantaina 6.7 klo 12 ja päättyy sunnuntaina 7.7 klo 13. Hinta on 160€ per hlö jaetussa 2 hengen huoneessa. Kaikki hinnat sis. ALV:n. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 60€, jota ei palauteta (terveydelliset seikat huomioidaan erikseen) mahdollisen peruutuksen sattuessa. Loppumaksu maksetaan 2 viikkoa ennen retriittiä. 

Hintaan kuuluu täysihoito, eli majoitus, ruuat, joogaopetus ja 1 valitsemasi hoito Reikiä (Kirsi Englund) tai hierontaa/OMT -fysioterapiakäsittely (Marcus Englund).