Liikunnalliset päiväleirit

Studio WaterLily järjestää koululaisille (7-12v.) liikunnallisia päiväleirejä koulujen lomaviikoilla. Leirillä jumppaillaan, joogaillaan ja ennen kaikkea rentoudutaan, onhan sentään loma. Leiripäivään kuuluu kaksi 60 minuutin mittaista liikunnallista osiota, ulkoilua, vapaata leikkiä (piirtämistä, askartelua jne.) ja pelejä. Hintaan kuuluu lämmin lounas ja välipala. Leiripäivä alkaa klo 9:15, mutta lapsi voi tulla paikalle jo 8:30 alkaen. Ohjelma päättyy klo 15:30 ja leiriläiset pitäisi hakea viimeistään klo 16:00. Lapsi saa myös itse lähteä kotiin, jos tähän on kirjallinen lupa huoltajalta.

Leirille mahtuu vain 10 osallistujaa, joten varaathan leiripaikan nopeasti. Lapsen voi ilmoittaa 1-5 päivälle. Yksittäisen leiripäivän hinta on 40€, mutta jos lapsi on koko viikon (5 päivää) niin kokonaishinnaksi tulee 180€. Sisarusale on -20%.

Leiriohjaajana toimii Kirsi Englund, ammatiltaan luokanopettaja ja joogaohjaaja. Lisäksi hänellä on monen vuoden kokemus lasten liikunnanohjaajana sekä kaksi omaa lasta. Pienen leirikoon vuoksi leiriläisellä on turvallinen ja rauhallinen olo, ja ohjaajalla on aikaa kohdata jokainen lapsi.

Seuraava leiri järjestetään kesällä ma-pe 8.6-12.6.2020. Ilmoittautuminen viimeistään 15.5 sähköpostilla.