Kanavointi

lehdet

Intuitiivinen kanavointi – Mitä ihmettä se oikein on?

Intuitiivinen kanavointi on minulle tapa viestiä ”yläkerran” kanssa. Kirjoitan ylös viestejä, jotka ovat lähtöisin Universumista. Olen kuin sulkakynä, jota Valo-olennot liikuttavat. Puhun itse usein ”yläkerrasta”, sillä rakkaalla lapsella on monta nimeä; Jumala, Allah, Korkein Voima, Alkulähde… You name it. Alkulähde on myös hyvä nimitys, sillä se jotenkin vahvalla tavalla korostaa sitä, että on olemassa jokin korkeampi voima, josta kaikki on saanut alkunsa; maapallo, kivet, kasvit, eläimet ja me ihmiset.

Kun teen kanavointityötä, otan ns. yhteyden yläkertaan. Tämä tapahtuu ollessani yksin, täydessä hiljaisuudessa ja Rauhan tilassa. Ensiksi teen täydelliset alkuvalmistelut, kuten tilan puhdistamisen, maadoittumisen ja energiasuojaukset. Sen jälkeen pyydän valo-olentoja lähelleni ja alan kanavoimaan. Kanavoinnin lopetus on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin sen aloituskin, eli lopuksi pidän huolen, että omat energiani ovat tasapainossa. Koko prosessia voisi kutsua Valotyöksi. On ihmisiä, jotka työskentelevät esimerkiksi sähkön tai ruuan parissa, minä työskentelen Valon kanssa. <3

Mitä ja miten?

Onko Sinulla tarve saada selvyyttä tai opastusta johonkin asiaan? Tai ehkä Sinulla on sellainen olo, että kaipaat neuvoja tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi? Mikä ikinä Sinua mietityttääkin, niin ota yhteyttä, Valon armeija auttaa varmasti. Kanavointi ei kuitenkaan ole ennustamista – ihmisellä on vapaa tahto valita omat polkunsa. Kanavointi voi kuitenkin auttaa Sinua eteenpäin elämässäsi, lempein ohjein, Rakkaudesta käsin.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ja esittää 1-2 kysymystä tai vain pyytää opastusta elämäntilanteeseesi. Kanavointi maksaa 40€ (sis. ALV 24%) ja maksu tulisi suorittaa tililleni. Lähetän valmiin kanavoinnin Sinulle eteenpäin, kun maksu näkyy tililläni.

”The fact is that there is nothing more beautiful, more worthy or more conscious than you.”

– Yogi Bjahan