Raskausajan jooga

Tervetuloa hoitamaan itseäsi ja pienokaistasi kundaliinijoogan merkeissä! Tunneilla tehdään paljon kehoa avaavia ja vahvistavia harjoituksia, jotka tekevät tilaa niin äidille kuin kasvavalle kohdullekin. Hengitysharjoitukset auttavat keskittymään nykyhetkeen ja voimistavat hapenottokykyä. Mitä paremmin hengittää, sitä paremmin vauvakin saa happea. Teemme tunneilla meditaatioharjoituksia, jotka tukevat raskausaikaa ja synnytystä. Jokaisella tunnilla tehdään myös pitkä rentoutus, jolloin keho ja mieli saavat levätä. Rentoutunut keho ja oman hengityksen tiedostaminen ovat erittäin tärkeitä työkaluja turvallisen ilmapiirin luomisessa synnytystilanteessa.

Kurssi koostuu 5 kerrasta, ja sen yhteishinta on 80€. Seuraava kurssi alkaa 12.1.2020 ja se pidetään sunnuntaisin klo 17:00 (75min). Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostilla kirsi.englund@hotmail.com tai puhelimitse 0408322188 kiitos.

Kurssin jälkeen on myös mahdollisuus osallistua Peloton Synnytys -workshoppiin yhdessä tukihenkilönsä kanssa. Seuraava työpaja on lauantaina 8.2.2020 klo 10-13. Tämän kurssin hinta on 90€ (2 hlöä), mutta jos olet käynyt raskausajan joogakurssin, saat -20% alennuksen. Lue lisää kurssista täältä

Tarjoan myös yksityistunteja, yhden tunnin (60min) hinta on 45€. Jos valitset kaksi tuntia (tai useamman) niin hinta on 80€  2x60min. Tunneilla tehdään pääasiassa synnytykseen valmistavia harjoituksia, mutta toki räätälöin tunnin toiveesi mukaisesti.