Oma esittely

Olen kahden ihanan, 7- ja 8-vuotiaan villikon äiti, kolmen rakkaan pikkusiskon isosisko ja neljän upean lapsen täti. Lisättäköön tähän vielä, että olen myös itse pikkusisko kahdelle isoveljelleni. Olen kirjaimellisesti ollut koko elämäni lasten ympäröimänä – ja mitä kaikkea kallisarvoista olenkaan oppinut matkan varrella. Lyhyesti ja ytimekkäästi voisi tiivistää, että lapset ovat viisaita, kauniita sieluja, joita pitää kuunnella! He ovat täällä opettamassa meitä, mutta myös toisinpäin.

Valmistuin vuonna 2011 steinerkoulun luokanopettajaksi, jonka jälkeen esikoiseni syntyi vauhdilla maailmaan, jo kolme kuukautta ennen laskettua aikaa. Vuosi tämän jälkeen oli pikkusisaren vuoro syntyä. Vaippavuosien jälkeen perheemme muutti Ruotsiin, mieheni kotimaahan, josta sain ammattia vastaavaa työtä. Kaksi vuotta steinerkoulun luokanopettajana alaluokilla opetti minulle valtavasti, sekä ihmisenä että opettajana. Kannan suurta kiitollisuutta sydämessäni kaikista kohtaamisista oppilaitteni kanssa.

Vaikka luokanopettajan työ oli mieluisaa, jooga veti puoleensa magneetin lailla. Muutettuamme takaisin Suomeen aloitin kundaliinijoogaopettaja -koulutuksen ja perustin oman yrityksen. Steinerkoulun luokanopettajuus yhdessä joogaohjaaja-koulutuksen kanssa takaa hedelmällisen maaperän opettaa lasten joogatunteja. Olen myös opettanut vuodesta 2010 lähtien lasten liikuntaa taaperoista kouluikäisiin. Minulla on siis monen vuoden kokemus lasten liikuntaryhmien ohjaamisesta ja osaan kohdata erilaisia luonteita – jokainen lapsi on erilainen ja ainutlaatuinen.

Vuosien varrella olen kokeillut paljon eri joogamuotoja, ja vuonna 2014 kokeilin ensimmäistä kertaa kundaliinijoogaa – se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kundaliinijoogassa yhdistyy kaikki se mitä olen joogasta yrittänyt etsiä; voimakkaat harjoitukset, meditaatio ja hengitys. Keväällä 2016 aloitin päivittäisen aamujoogaharjoituksen, sadhanan, enkä enää osaa aloittaa aamuani ilman sitä. Palan halusta päästä opettamaan kundaliinijoogan saloja ja todistamaan sen voimaa, tervetuloa tunneille!

Olen myös käynyt lasten joogaohjaaja -koulutuksen (2017-2018) sekä suorittanut raskausjoogaopettajan perus- ja syventävät opinnot (2018-2019). Elämä on kuitenkin ikuista oppimista, koskaan ei ole valmis.