fbpx

Chakrat Arjessa

– Workshop & Verkkokurssi

Ahdistaako sunnuntai-illat tai arkiaamut? Tuntuuko, että arki on yhtä tasapainoilua ja on aina kiire? 

Miltä tuntuisi ajatus ILOISESTA ja tasapainoisesta arjesta? 

Miltä tuntuisi, jos osaisit PYSÄHTYÄ useammin ja luottaa elämään?

Tämä 8 viikon verkkokurssi etenee hitaasti, viikko viikolta rakennamme ARKESI uudestaan, aina perustuksista asti. Jos haluaa pysyvää muutosta, on harjoituksiin syytä paneutua. Siksi uusi chakra -moduuli aukeaa sinulle aina vasta viikon kuluttua edellisestä.

Jokainen viikko antaa sinulle yksinkertaisia työkaluja käytettäväksi arkeen; juurikin sinne kauppareisulle, lasten kuskailuille tai ruuanlaittoon. Nämä työkalut eivät siis ole erillisiä harjoituksia, vaan juurikin sellaisia, joita voit käyttää riippumatta siitä missä olet ja kenen kanssa.

Yksinkertaisten harjoitusten lisäksi saat käyttöösi rentoutushetken ja meditaation, joita voit tehdä silloin kuin mieli tekee. Nämä ovat eräänlaisia bonuksia kurssille. 

Chakrat, eli energiakeskukset, meissä ovat eläviä pyörteitä, joiden kautta energia liikkuu jatkuvasti. Joskus energia saattaa jäädä jumiin johonkin chakraan ja siitä seuraa usein fyysisiä kiputiloja. Siksi kurssilla myös paneudutaan siihen, kuinka itse voit puhdistaa ja parantaa omia energiakeskuksiasi. 

Tiesithän, että jokainen meistä voi parantaa itse itsensä? Meissä jokaisessa on se voima, ja haluan sinun oppivan sen.  

Kurssi alkaa maanantaina 11.1.2021, voit kuitenkin ostaa sen jo nyt.

Kippis uusille aluille ja ihanalle ARJELLE! <3

Osta verkkokurssi TÄÄLTÄ

 

PÄIVÄKURSSI STUDIOLLA LAUANTAINA 6.3.2021 klo 9:30-14:30.

Päiväkurssilla teemme kundaliinijoogaa, etenkin hengitysharjoituksia ja yksinkertaisia meditaatioita. Annan myös käytännön vinkkejä tasapainoiseen arkeen. Tarkoituksena on, että helpot (oikeasti!) harjoitukset voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan. Päiväkurssin hinta on 57€ (sis. välipala tarjoilun).

Päiväkurssin käyneet saavat VERKKOKURSSIN alennettuun 47€ hintaan (pelkkä verkkokurssi normaalisti 97€). Suosittelen, että päiväkurssiin yhdistetään verkkokurssi, jotta pääset syventämään oppimaasi.

Ilmoittaudu mukaan tästä kirsi@waterlily.fi 

joogastudion osoite
Suvikummunrinne 2, 02120 Espoo
p.040-8322188

Seuraa minua somessa

    

Y-tunnus: 2768439-3
kirsi@waterlily.fi