fbpx

Chakrat Arjessa

– workshop

Tämä kurssi syntyi halustani jakaa työkaluja tasapainoiseen ja onnelliseen arkeen; työkaluja, jotka ovat niin yksinkertaisia, että niiden voimaa on helppo epäillä. Liian usein kuulee puhuttavan väsyttävästä tai rankasta arjesta, liian usein lasketaan päiviä seuraavaan lomaan. Arjen on tarkoitus olla kaunista ja onnellista. Ja kyllä, se on mahdollista. Ruuhkavuosinakin.

Chakrat eli energiakeskukset meissä ovat loistava kartta oman itsensä ymmärtämieen ja oman toiminnan tiedostamiseen. Ne ovat yhteydessä fyysiseen kehoomme ja niiden kautta voimme saada paljon tietoa itsestämme.

Viikonloppukurssilla teemme kundaliinijoogaa, etenkin hengitysharjoituksia ja yksinkertaisia meditaatioita. Annan myös käytännön vinkkejä tasapainoiseen arkeen. Tarkoituksena on, että helpot (oikeasti!) harjoitukset voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan.

Ensimmäisenä päivänä la 19.9.2020 käsittelemme alempaa chakrakolmiota ja seuraavana päivänä su 20.9 ylempää chakrakolmiota sekä sydänkeskusta ja auraa ympärillämme. Kellonaika on molempina päivinä 10-14. Kurssin yhteishinta on 97€ (sis. pienen välipalatarjoilun).

Ilmoittaudu mukaan tästä kirsi@waterlily.fi 

joogastudion osoite
Suvikummunrinne 2, 02120 Espoo
p.040-8322188

Seuraa minua somessa

    

Y-tunnus: 2768439-3
kirsi@waterlily.fi