fbpx

Chakrat Arjessa

– Workshop & Verkkokurssi

Ahdistaako sunnuntai-illat tai arkiaamut? Tuntuuko, että arki on yhtä tasapainoilua ja on aina kiire?

Miltä tuntuisi ajatus ILOISESTA ja tasapainoisesta arjesta?

Miltä tuntuisi, jos osaisit PYSÄHTYÄ useammin ja luottaa elämään?

Tämä 8 viikon verkkokurssi etenee hitaasti, viikko viikolta rakennamme ARKESI uudestaan, aina perustuksista asti. Jos haluaa pysyvää muutosta, on harjoituksiin syytä paneutua. Siksi uusi chakra -moduuli aukeaa sinulle aina vasta viikon kuluttua edellisestä.

Jokainen viikko antaa sinulle yksinkertaisia työkaluja käytettäväksi arkeen; juurikin sinne kauppareisulle, lasten kuskailuille tai ruuanlaittoon. Nämä työkalut eivät siis ole erillisiä harjoituksia, vaan juurikin sellaisia, joita voit käyttää riippumatta siitä missä olet ja kenen kanssa.

Yksinkertaisten harjoitusten lisäksi saat käyttöösi rentoutushetken ja meditaation, joita voit tehdä silloin kuin mieli tekee.

Chakrat, eli energiakeskukset, meissä ovat eläviä pyörteitä, joiden kautta energia liikkuu jatkuvasti. Joskus energia saattaa jäädä jumiin johonkin chakraan ja siitä seuraa usein fyysisiä kiputiloja. Siksi kurssilla myös paneudutaan siihen, kuinka itse voit puhdistaa ja parantaa omia energiakeskuksiasi.

Kippis uusille aluille ja ihanalle ARJELLE! <3

Osta verkkokurssi TÄÄLTÄ

 

PÄIVÄKURSSI STUDIOLLA LAUANTAINA 8.5.2021 klo 9:30-14:30.

Päiväkurssilla teemme kundaliinijoogaa, etenkin hengitysharjoituksia ja yksinkertaisia meditaatioita. Annan myös käytännön vinkkejä tasapainoiseen arkeen. Tarkoituksena on, että helpot (oikeasti!) harjoitukset voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan. Päiväkurssin hinta on 67€ (sis. välipala tarjoilun).

Päiväkurssin käyneet saavat VERKKOKURSSIN alennettuun 47€ hintaan (pelkkä verkkokurssi normaalisti 97€). Suosittelen, että päiväkurssiin yhdistetään verkkokurssi, jotta pääset syventämään oppimaasi.

Ilmoittaudu mukaan tästä kirsi@waterlily.fi 

PALAUTE VERKKOKURSSISTA:

”Hieno kahdeksan viikon matka chakroihin käytynä. Iso Kiitos Kirsi tämän upean ja niin nimensä mukaisesti arjet chakrassa toteutuksesta. Todella käytännönläheinen ja helppo noudattaa. Yksi parhaimmista verkkokursseista mihin olen osallistunut. Todella hyvin tehty kokonaisuus! Yksi viikko aina yhtä chakraa kerrallaan läpikäyden mahdollistaa syventymisen kunnolla ja perusteellisesti. Sunnuntaina jo odotin innolla maanantaina avautuvaa seuraavan chakraviikon ohjeita, oppimista ja kokeiluja taas kohti uusia asioita! Jokaisesta chakraviikosta otin yhden tai useamman tavan, joka/jotka on/ovat jääneet arkeeni tavaksi tehdä. Esimerkkinä joka-aamuinen lyhyt meditaatio ja energian puhdistus. Aamusuihkussa vanhan energian poisto ja uuden, pyhän, puhdistavan ja parantavan veden suihkuttaminen. Samoin siunaan ja kiitän veden aina ennen sen juomista. Monta orastavaa riitaa miesystäväni  kanssa olen saanut hallittua painamalla  jalat tiukasti lattiaan ja voimakas puhallus päälle. Se meni sitten sillä ohi. Toki tässä on vielä opeteltavaa, mutta hyvällä matkalla jo olen. Olenpa pystynyt jopa poistamaan kivun hengittämällä ja visualisoimalla parantavaa väriä kohteeseen! ”Kiitos suojasta” on nykyisin jokapäiväinen toimenpide aina ennenkuin lähden kauppaan tai minne tahansa liikkeelle. Hyväksyn nykyisin asiat paremmin ja olen oppinut päästämään irti enkä jää enää niitä mielessäni hautomaan. Pilvien mukana ovat monet huolet hälvenneet taivaalle, missä tilaa riittää. Luottaminen, hyväksyminen, elämä kantaa ja kaikella on tarkoituksensa on tämän kurssin oppeja, joita olen tältä chakrakurssimatkaltani ottanut mukaani elämään.

Suosittelen todella lämpimästi kaikille!” -Eija 

p. +358408322188

Seuraa minua somessa