fbpx

Ärsyttääkö kaiken maailman säännöt ja se, että asiat muka ”pitäisi” tehdä tietyllä tavalla?

Oletko väsynyt loputtomiin sertifikaatteihin ja uusiin todistuksiin, jotka eivät vie Sieluntehtävääsi eteenpäin?

Minä ainakin olen, ja siksi perustin tämän Uuden Kultaisen Ajan koulun, jossa SINÄ itse sertifioit oman osaamisesi.

Vaikka muiden opettajien ohjelmat, kurssit ja sertifikaatit ovat todella hyviä, ne eivät vain istu sinulle, koska SINÄ olet tullut tänne LUOMAAN kokonaan uuden, omanlaisen mallin ja lähestymistavan.

Sinä olet täällä rakentamassa omaa rakkauden perintöä, olet täällä koska sinä olet pohjimmiltasi Uuden Luoja, Valonsoturi. Sinä et tullut tänne matkimaan muita valitsemalla vanhan roolin, tulit tänne käsikirjoittamaan kokonaan uuden näytelmän!

Henkinen kapinallinen

 

Se miten muut tekevät asiat, ei ole sinun tapasi tehdä asioita, koska valonsotureilla on LUONNOLLINEN halu ja intohimo tehdä asioita UUDELLA, raikkaalla tavalla.

Henkisesti, hyvällä tavalla kapinallinen on täällä luomassa uusia tapoja elää, olla ja oppia. Heart Warrior Academy on koulu sinunlaisille ROHKEILLE, jotka uskaltavat kyseenalaistaa vanhoja malleja ja lähteä kehittämään uusia innovaatioita. Et ehkä tiedä vielä mitä se uusi sisälläsi on, koska sitä ei vielä ole olemassa! Tiedät kuitenkin sydämessäsi, että olet tullut tänne tekemään suuria asioita, muuten et olisi lukemassa tätä.

Sinulla saattaa olla jokin visio mielessäsi, mutta se tuntuu aivan liian hullulta tai kaukaiselta toteuttaa. Tai, sinulla ei ole hajuakaan miksi olet täällä, tunnet vain sydämessäsi, että tämä koulu on sinua varten. Olet pienestä pitäen kokenut selittämätöntä kaipuuta tehdä jotain suurta. Tiedät olevasi vanha Sielu.

”Kuka minä olen muka tekemään yhtään mitään? En minä ole tarpeeksi hyvä, tarpeeksi viisas luomaan mitään uutta!”

Saatat usein kuulla mielessäsi. JA SE JUURI ON MERKKI; ETTÄ OLET JUURI OIKEASSA PAIKASSA! Jos olet joskus tuntenut riittämättömyyden tunteita, sinä olet tarpeeksi nöyrä olemaan Valonsoturi! Sinä olet Uuden Kultaisen Ajan johtaja, joka on riittävän nöyrä aktivoidaksesi omat pyhät lahjasi auttaaksesi tätä ihmiskuntaa, joka parhaimmallaan käy läpi sielun pimeää yötä.

 

haluatko kuulla lisää?

Something new
wants to be
birthed
through you.

Something new wants to be
birthed through you.

KAPPALEET

Valonsotureiden akatemiassa meillä ei ole tiettyä opiskelukaavaa tai tahtia, meillä ei ole valmista opetussuunnitelmaa, eikä kokeita. Me emme myöskään suorita emmekä tee lopputenttejä. Sen sijaan, me ELÄMME. Me hengitämme ja Olemme. Me opimme jokaisesta hetkestä, jokaisesta arjen kommelluksesta ja tapaamisesta. Elämä on matka, ja niin on myös tämän akatemian laita. Minä kanavoin opetuksia ryhmän yhteisen energian mukaan, me LUOMME tämän koulun YHDESSÄ. 

Siksi meillä on käytössä Kappaleet, kappaleet, jotka sinä itse kirjoitat. Kappaleet ovat täynnä sinun omia elämänkokemuksiasi ja tunteitasi. Siksi kirjoittaminen on meidän tärkein työkalu. Me kirjoitamme PALJON, sillä käsillä kirjoittaminen luo suoran yhteyden sinun ja sielusi välillä. Kirjoittaminen on erittäin parantavaa ja saamme sitä kautta yhteyden Korkeimpaan Itseemme, joka on lähde sinun Sieluntehtäväsi aktivoimisessa.

Tämä koulu on itse asiassa paljon enemmän kuin koulu, tämä on PARANTAVA opinahjo: kun sinä astut omalle sielunpolullesi, nousevat haavat automaattisesti pinnalle. Aktivoimalla Pyhän Sieluntehtäväsi parannat siis itseäsi ja sukulinjojasi.

Jotta voit sytyttää jumalaisen, pyhän missiosi tässä ihmiselämässä, sinun tarvitsee avata SYDÄMESI ja yhdistyä sen ikuiseen viisauteen. Sydämesi on portti Sieluusi, joka taas on yhteydessä Alkulähteeseen. Sielullasi on KAIKKI vastaukset, joita etsit. Akatemiassa opit itse löytämään ne vastaukset, sisältäsi. 

Tässä muutamia avain-opetuksia:

  • Rajoittavien uskomusten purku
  • Varjotyöskentely & Sisäinen lapsi
  • Autenttinen johtaminen ja kommunikointi
  • Self-love & Healing
  • Enkelit ja Ylösnousseet Mestarit
  • Chakra työskentely
  • Numerot ja merkit
  • Kanavointi ja kirjoittaminen
  • Sielubisneksen johtaminen
  • Itsensä johtaminen

…ja PALJON muuta!  

Lisäksi, tulet saamaan minulta kanavoidun luennan sinun Sielunsuunnitelmasi sekä Akaasiakirjoistasi (Akashic records, eli sinun Sielun kirjastosi), joka vahvistaa polkuasi entisestään ja antaa uusia näkökulmia.

WARRIOR WAY 

Miten tämä akatemia eroaa niistä mahdollisista kouluista ja ohjelmista, jotka olet aikaisemmin käynyt? Ymmärrän, olet ehkä ostanut jo kymmeniä tämänkaltaisia ohjelmia, jonka jälkeen olet kokenut pettymyksen. Et saanutkaan sitä mitä luvattiin. Siksi tiedän, omasta kokemuksestani, että välillä voi olla vaikea luottaa uusiin opetusohjelmiin. Ja se on hyvä asia! On hyvä asia, ettei ole liian sinisilmäinen, erottelukykyä tarvitaan, se on tärkeää. Minä kuitenkin lupaan, että en lupaa sinulle yhtään mitään! Paitsi sen, että tämä vuosi tulee olemaan ERILAINEN.

Sydänsoturin akatemiassa me työskentelemme sieluntasolla, keskitymme katsomaan ja tuntemaan sisälle. Ensimmäinen, ja kaikista tärkein asia, jonka opetan sinulle, on yhdistyminen omaan Korkeimpaan Itseesi. Se tietää KAIKEN, mitä sinun tulee sillä hetkellä tietää, muu on turhaa. Tämä henkinen koulu ei anna sinulle ulkoisia ratkaisuja ja malleja. Meillä ei ole käytössä mitään askelia tai kaavoja. Ei ole mitään sääntöjä, paitsi kirjoittaminen, haha. On vain Sinä ja sinun energiasi. Sinä sertifioit itse itsesi.

Sinä luot oman tittelisi, oman ohjelmasi, oman polkusi. Ehkä jopa oman kirjasi, minulla on kontakteja muutamaan henkiseen kustantamoon. 

SYDÄNSOTURIN TIELLÄ:

Sinä muistat kuka todella olet ja miksi olet täällä

Yhdistyt omaan ääneesi ja voimaasi

Parannat omia sukulinjojasi (ja sitä kautta koko ihmiskuntaa)

Opit yhdistymään omaan Korkeimpaan Itseesi

Sytytät oman johtajuutesi

Herätät rohkean ja aidon Sydänsoturisi

Opit LUOTTAMAAN elämään ja itseesi

Sinusta tulee Rakkauden ja Valon kanava

MITEN MUKA?

Yhdistymällä itseesi kirjoittamisen, sisäisen lapsen, OLEMISEN, Rakkauden ja TUNTEMISEN kautta. Toki on olemassa muitakin mahtavia tapoja yhdistyä omaan sieluun, mutta kirjoittaminen on ollut minulle henkilökohtaisesti kaikista paras lääke, ja siksi olen sitä niin innoissani opettamassa eteenpäin. Kirjoittaminen avaa tunnelukot, joka on avain kaikkeen eheytymiseen. On tunnettava, olla haavoittuvainen, jos haluaa aktivoida oman Pyhän Sieluntehtävän. 

Muiden valonsotureiden tuki ja peili sekä kokemukset omasta elämästä ovat myös todella tärkeitä paranemismatkalla. Siksi viikottaiset ryhmätapaamiset Zoomissa ovat tärkeä osuus tätä matkaa.

Henkilökohtainen, yksityinen tuki on vähintäänkin yhtä tärkeää, siksi saat myös yhden yksityisen mentorointipuhelun kerran kuukaudessa.

Minä autan sinua tunnistamaan valheet, joita mielesi niin mielellään sinulle sepittää, ja tuon sinulle viestit valosta. Kuten jo kerroin, minä en tee lupauksia, mutta sen verran lupaan, että jos osallistut akatemiaan, tulet saamaan TÄYDEN tukeni ja rakkauteni, lisäksi Ylösnousseet Mestarit ovat matkassamme mukana. Minun intentioni on vahvistaa sinun kykyäsi löytää vastaukset itsestäsi.

Minä en ole pelastamassa sinua, päinvastoin, olen täällä kouluttamassa sinua Sydänsoturiksi. Voit ajatella minun olevan henkinen oppiäitisi, joka ei koskaan jätä sinua yksin.

Onko tämä koulu vain yrittäjille?

EI! Sinun ei tarvitse olla yrittäjä, tai edes haluta yrittäjäksi! Sinun ei tarvitse olla YHTÄÄN mitään muuta kuin oma itsesi. Olet tervetullut opiskelemaan omaan itseäsi ja omaa sielunpolkuasi, miltä ikinä se näyttääkin. Välillä Sydänsoturit tekevät palkkatyötä ihan tarkoituksella, valotyöllä ei ole mitään sääntöjä, niin kuin ei ole sinun elämälläkään. Sinua tarvitaan! Kuten sanottu, ei ole sattumaa, että olet lukemassa tätä. <3

YHTEISÖN VOIMA

Minä olen aina ollut yksinäinen susi, rakastan tehdä asioita yksin ja olla yksin. MUTTA, olen sitä mieltä, että ainainen yksintekeminen on siirtymässä taakse – uudella kultaisella ajalla yhdessä tekeminen korostuu. Me tarvitsemme toisiamme, peileiksi ja myös inspiraation lähteiksi. Jos emme kutsu uusia ihmisiä elämäämme, jatkamme kävelyä samoissa pölyissä nurkissa, samojen ihmisten ja kirjojen, saman energian kanssa. Uusi ei voi syntyä vanhasta. Siksi minäkin nyt teen poikkeuksen!

ME TARVITSEMME TOISIAMME.

Tämä on ensimmäinen luomani ohjelma, johon olen kutsunut mukaan muita opettajia. Sydänsoturiakatemiassa inspiroidut ja opit 12 vierasopettajalta ympäri maailmaa! Meillä on opettajia Australiasta, Amerikasta ja Euroopasta, jotka jakavat oppejaan innostaakseen sinua! Kaikki nämä opettajat ovat henkilökohtaisesti inspiroineet minua suuresti. Kuka tietää, ehkä se on juuri jokin yksi sana, lause tai opetus, jonka kuulet, josta lähtee syntymään jotain uniikkia. Löydät kaikki vierasopettajat tämän sivun lopusta.

What is included

48 gatherings with the group + 12 private sessions + Online Community + Online courses 

AIKA JA PAIKKA

Sydänsoturiakatemian ovet ovat nyt AUKI! Seuraava lukuvuosi alkaa torstaina 7.syyskuuta 2023. Upea kollegani, henkinen mentori ja yksi vierasopettajista on Johanna Sormunen tulee olemaan rinnakkaismentorina Suomen ryhmässä. Myös bränditaituri ”Holistic Brand Witch” Elina Airola tulee olemaan tärkeässä roolissa, ja tulet saamaan häneltä ilmaisen henkilökohtaisen konsultaation koskien mahdollista yrittäjyyttäsi.

Viikottaiset tapaamiset ovat Zoomissa torstaisin. Jos et aina pääse paikalle, saat tapaamisesta tallenteen.  

Henkilökohtainen mentorointi on kerran kuukaudessa, ja se sovitaan yhdessä hyvissä ajoin.

Akatemiaan kuuluu siis yhteensä 50 viikottaista n.90 minuutin tapaamista sekä 12 henkilökohtaista n.75minuutin sessiota, kaikki etänä.

Tämän lisäksi meillä on yhteinen yksityinen ryhmä (Telegram/WhatsApp/Facebook), jossa saat päivittäistä tukea.

Saat myös ilmaisen pääsyn KAIKKIIN verkkokursseihini (näet ne TÄÄLTÄ), jotka ovat suuri tuki vuoden mittaisella matkallamme.

Investointi tähän vuoden mittaiseen henkiseen oppikoulun on 2777€ (sis.25%ALV), ja sen voi makssa erissä, esim. 233€/kk. 

Huom! Jos olet yrittäjä, teen sinulle alvittoman laskun, jolloin hinta putoaa 2222€ (minulla on ruotsalainen yritys). Otan ryhmään vain 12 sydänsoturia, sillä haluan pitää tilan intiiminä. Minulla on itselläni kokemusta ryhmistä, jossa on ollut liikaa osallstujia, eikä se ole palvellut kaikkia osallistujia kovin hyvin. Minä haluan olla sinulle LÄSNÄ, haluan todistaa matkaasi ja sitä mitä olet luomassa. Minä OIKEASTI haluan tutustua sinuun. <3 

Kutsuuko tämä sinua? Varaa TÄSTÄ ilmainen Clarity Call kanssani, niin pohditaan yhdessä olisiko Heart Warrior Academy sinun uusi henkinen opinahjosi.  

YOUR INVESTMENT

2777€

 

 

Includes the entire Heart Warrior Academy year with 13 teachers + 48 gatherings with the group + 12 private sessions + Online Community + Online courses

Payment plans available according to your wishes, starting from 233€/month

Teachers of the Academy

Kirsi Englund

 Head Teacher & Mentor

More information here

Elina Airola

Holistic brand witch & creative business mentor.

Passioned  by embodying wealth codes and birthing heart based businesses alive.

 
lovesta.fi 

Suvi Jot Harpreet

I am a spirit animal clairvoyant, a healer and a shaman, a kundalini yoga instructor, a shadow worker and a traveler on a twin flame journey – a leader of a bold life led by heart’s wisdom.

myspiritanimalpals.com

Kuldip Quinterno, NMT LMT

Somatic Specialist & Teacher
”I am passionate about sharing the transformative tools that where generously shared with me.”

Johanna Sormunen

Johanna is a multidimensional being who specializes in blocks and patterns that affect us from childhood as well as parallel lives.

Ebonie Allard

Ebonie Allard is known as The Priestesses Priestess. She’s an award winning International Master Coach. A Mystic, a Misfit turned Maven, an Author, an Artist, and an Alchemist.

 

Aliana Ziva Seeger-Madsen

Aliana Ziva Seeger-Madsen is dedicated to empower people to feel strong, confident and healed through the power of knowing your spirit guides.

Tiia Koskinen

Shadow Work & Emotional Integration Coach
Guiding people back to their authenticity by transforming the inner blocks.

Mervi Enqvist

I’m a Kundalini Yoga Teacher Trainer, a Published Author, Founder and owner of Kundaliinijooga Helsinki studio, and creator of Energy Activation Method

Maria Nordin

Maria Nordin, Creator of Free to Heal® method, and Best-Selling Author

Bec McMillan

Inspiration and goddess with an authentic edge is what she is! She teaches you HOW to believe in yourself and to overcome ANYTHING life throws at you.

Keira Brinton

Keira Brinton is a book medium, CEO of Joan of Arc Publishing, author and spiritual entrepreneur.

Johanna Von Hertzen

Singer & songwriter, Artist and Entrepreneur

DOORS ARE OPEN – ARE YOU READY TO BE A HEART WARRIOR?

MISSIO

Ihmiset ovat kautta aikain etsineet vastauksia väärästä paikasta – ulkopuolelta. Liian usein harjoitellaan ja tehdään asioita niin kuin muut tekevät. Tämän täytyy loppua! On aika oppia kääntymään sisäänpäin, etsimään tieto itsestään, koska sinun sielullasi on vastaus aivan kaikkeen! Heart Warrior Academyn missio on synnyttää Uuden Kultaisen Ajan Sydänsotureita, Valon johtajia, jotka ovat AITOJA, autenttisia ja rohkeita. Sydänsoturi ei pelkää muuttaa maailmaa ja vanhoja rakentaita. Hän on valmis luomaan uusia ratkaisuja ja omalla sielunvalollaan sydänsoturi hoitaa ihmiskuntaa ja Maa -planeettaa omilla pyhillä lahjoillaan.

Sinä synnyit tänne tekemään asiat OMALLA TAVALLASI. Sinä synnyit tänne OLEMAAN OMA ITSESI ja luomaan UUTTA siitä energiasta käsin. Olet henkinen kapinoitsija, mutta kapinoit rakkauden kielellä. Näet epäoikeudenmukaisuutta sekä epäkohtia, ja sinun tahtotilasi on muuttaa maailmaa (vaikka se pelottaisi, etkä tiedä miten). Me tarvitsemme sinua sydänsoturi! Ilman sinunlaisiasi rämäpäitä tämä maailma ei muutu. Ihmiskunta ei kehity, jos kaikki tehdään aina samalla tavalla.

Ota siis muutama minuutti aikaa ja varaa CLARITY CALL, jossa yhdessä otamme selvää, oletko sinä yksi tulevan Sydänsoturiakatemian lukuvuoden opiskelija. Oikeastaan, sinusta tulee paljon enemmän kuin vaan ”opiskelija” – sinusta tulee myös opettaja, sekä osa perhettä. Olemme kaikki toistemme oppilaita ja opettajia. En malta odottaa mitä kaikkea minä tulenkaan SINULTA oppimaan! <3

You came here to DO your own way. You came here to BE you, and to Create something new. You came here to break the old and build the new. You are rebel because you are meant to rebel against the OLD. We need you and your unique way of being, creating and living to birth a New Earth. 

Here, you are celebrated

This is your invitation…

p. +358408322188

Seuraa minua somessa

    

Seuraa minua somessa

p. +358408322188