fbpx

IHANA SINÄ!

Tarvitsetko omaa aikaa ja hemmottelua?

Miltä kuulostaa saunominen ja palju luonnon helmassa? 

HEMMOTTELU RETRIITTI tulossa 5.-7.1.2024 Pyhtäällä! Ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Kirsin retriitille Suomessa!

Tule nauttimaan ihanasta itsestäsi upeisiin kartanomaisemiin – paikkaan, jossa sinulla on lupa rentoutua ja hengähtää. Sinulla on lupa pysähtyä, olla sellainen kuin olet. <3

Luvassa on lempeää, intuitiivista, parantavaa kundaliinijoogaa (Inner Flow), omaa aikaa ja saunomista kauniin luonnon keskellä sekä lisämaksusta ihanan mieheni Marcus Englundin shamanistinen hoito.

Viikonlopun pituinen retriitti järjestetään Pyhtäällä (noin 1h ajomatka pääkaupunkiseudulta) Stockforsin Patruunantalolla ihastuttavissa jokimaisemissa, jossa sielu lepää.

Tammikuun retriitin teema on LUOTTAMUS. Luotatko itseesi? Entä Universumiin? Miten vahvistaa luottamusta maailmankaikkeuteen ja omaan sieluntehtävään?

Retriitti sopii kaikille, kokemusta joogasta ei tarvita, sillä kundaliinijoogaa tehdään aina omaa itseään kuunnellen.

Joogan lisäksi teemme paljon kirjoitusharjoituksia, sillä kirjoittamisella on tärkeä osa eheytymisessä; käsillä kirjoittaminen luo suoran polun sieluun. Workshopit sisältävät joogaa, kirjoitusharjoituksia ja keskustelua. Kundaliinijooga, kirjoitusharjoitukset ja mantrat sekä muut meditaatiot avaavat meitä, ja ovat samalla hyvin parantavia. <3

Retriitti alkaa perjantaina 5.1 klo 18 ja päättyy sunnuntaina 7.1 klo 13.

Hinnat:
1hh omalla wc:llä ja suihkulla 370€
2hh yhteisellä wc:llä 310€

Kaikki hinnat sis.ALV:n. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 150€ (laskulla).

Loppumaksu maksetaan 3 viikkoa ennen retriittiä.

Hintaan kuuluu täysihoito, eli majoitus, ruuat, joogaopetus sekä tietysti saunominen sekä pulahdus joessa rohkeimmile. Myös palju lämpiää.

Viikonloppuna herkutellaan maukkaalla kasvisruualla ja nautitaan laadukkaasta luomuviinistä illallisella.

Paikan päälle pääsee autolla tai bussilla. Lähin bussipysäkki on n. 2km päästä, josta järjestämme kuljetuksen paikan päälle. Voin myös kysellä kimppakyytien mahdollisuudesta.

Jos retriitti kutsuu ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.12  kirsi@waterlily.fi

Tarkempi ohjelma:

 

 

Tarkempi ohjelma:

 

Perjantai

klo 17-17:30 Saapuminen
klo 18 Maadoittava joogaharjoitus
klo 19-20 Illallinen
klo 20-21 Omaa aikaa
klo 21:15 Päivän lopetus

Lauantai

klo 8:00 Lempeä aamujooga
klo 9:00  Aamiainen
klo 10:30 Workshop I
klo 12:30 Lounas
klo 13-16 Omaa aikaa
klo 16:15-18 Workshop II
klo 18 Illallinen
klo 19-21 Sauna ja palju
klo 21:15 Päivän lopetus

 

Sunnuntai

klo 8:00 Lempeä aamujooga
klo 9:00 Aamiainen
klo 10:30 Workshop III
klo 12:30 Lounas
klo 13 Kotiin kiitollisena ja energisenä!

 

 

Palautteita aiemmista retriiteistä:

”Upea kokemus. Rauhoittavat ja toisaalta vahvistavat joogaharjoitukset. Kauniit ja syvät meditaatiot. Kertakaikkisen hyvä olo tuli. Rakastin kovasti ilmapiiriä, jonka Kirsi loi. Se sallivuus ja vapaus, jota sai nauttia, oli harvinaislaatuista. Ohjelma myös sopiva. Teema oli juuri oikea itselleni. Niin hyvä henki vallitsee koko kartanossa.”

”Iso kiitos, on ollut mahtava viikonloppu, täynnä oivalluksia, onnistumisia, iloa ja tunteita. Kirsi vetäjänä ollut huippu, aito ja aurinkoinen, myös ihmiset retriitillä ihania. Aitoa kohtaamista ja läsnäoloa.”

”Ihana retriitti. Kaipasin rauhaa, rentoutumista sekä ohjausta henkiselle polulleni. Sain kaikkea tätä. Nautin myös kovasti iloisesta ja välittömästä tunnelmasta. Eri joogatyylejä kokeilleena tämä Inner Flow tuntui kyllä omimmalta. Workshopin teemat olivat juuri mitä kaipasin. Kiitos ihanista yllätyksistä.💛”

”Todella mukava joogaretriitti. Sopivassa suhteessa harjoituksia, joogaa ja vapaa-aikaa. Vetäjä ihan huipputyyppi,rento ja hauska.”

”Taattua laatua ja Kirsiä, kiitos jälleen kerran kun järjestit mahdollisuuden tulla pois arki -ja kotiympyröistä. Yhdessä tekeminen, kokeminen ja jakaminen, yllättävät kohtaamiset toisten kanssa ovat tärkeä osa näitä retriittejä. Tuntuu, että toisten ihmisten läsnäolo tällaisessa paikassa ja tilanteessa sai omia negatiiviseen kehään joutuneita ajatuksia pois ja jälleen valoa kohti.⭐️”

”Olen erittäin kiitollinen, että sain osallistua tähän. Mieli rauhoittui, ohjelma oli suunniteltu loistavasti, sopivasti kaikkea. Meidän ryhmä oli ihana, sai olla hiljaa jos halusi, mutta tulin myös kuulluksi. Mantrat auttoivat ihanasti unohtamaan muut mielessä seilaavat asiat. Puitteet oli mielettömät.”

”Tunnelma oli koko viikonlopun seesteinen, hyväksyvä ja harmoninen, jokainen sai varmasti olla oma itsensä. Oli helppo osallistua aloittelijana ja Kirsin harjoitukset olivat lempeitä ja tasapainoisia. Upea miljöö ja kartano, aivan ihana henkilökunta.”

”Lämminhenkinen ja rakkaudellinen retriitti. Helppo tulla yksin samanhenkisten ihmisten seuraan. Kirsi on ihanan maanläheinen ja lämmin ohjaaja. Ihanan maukasta ruokaa ja Patruunantalossa on mielettömän hyvä fiilis.”

”Aivan ihana viikonloppu täynnä kauniita hetkiä – rauhoittumista, naurua ja oman sydämen äänen kuuntelua. Paikka, jossa voi löytää taas sydämen äänen pysähtymällä hetkeen ja lähteä luottavaisesti seuraamaan sitä.”

”Hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, lämmin ilmapiiri. Omaa aikaa työstää asioita, hyvä että ohjelma ei ollut täyteen pakattu. Kirsi on loistava ohjaaja.”

”Retriitti tuli todella hyvään kohtaan elämässäni ja uskon, että pohdittavaa sekä käsiteltävää riittää vielä toviksi. Kundaliinijooga oli uusi tuttavuus, erityisesti pidin mantrojen yhdistämisestä harjoituksiin. Ensimmäinen retriittikokemus, ei varmasti jäänyt viimeiseksi. Paikka oli aivan ihana, ja nurkan takaa löytyi ihmeteltävää. Kaikkialla oli todella siistiä ja ruoka oli maittavaa.”

”Alusta asti lämmin ja ihana tunnelma. Hyvät harjoitussarjat, oli helppo ensikertalaisena pysyä mukana. Mantrat oli ihania, niitä olisi voinut tehdä loputtomiin. Sopivasti ohjelmaa ja vapaa-aikaa. Ihanat puitteet, ihana kartano, hyvä ruoka.”

PERUUTUSEHDOT:

Jos perut osallistumisesi alle 21 vrk tapahtuman alusta, 150€ varausmaksua ei palauteta. Jos taas perut osallistumisesi reilusti ennen (yli 21 vrk retriitin alusta) tapahtumaa, saat täyden korvauksen. Äkilliset sairastapaukset käsitellään erikseen.

p. +358408322188

Seuraa minua somessa