fbpx

IHANA SINÄ!

Tarvitsetko omaa aikaa ja hemmottelua?

Miltä kuulostaa saunominen ja palju luonnon helmassa? 

Seuraavat LUXUS HEMMOTTELU RETRIITIT Pyhtäällä:

4.-6.maaliskuuta 2022: Omaan (Luomis)Voimaan astuminen

1.-3.heinäkuuta 2022: Oma Totuus

Tule nauttimaan ihanasta itsestäsi upeisiin kartanomaisemiin – paikkaan, jossa sinulla on lupa rentoutua ja hengähtää arjen keskellä. Sinulla on lupa pysähtyä. <3 Luvassa on lempeää, intuitiivista kundaliinijoogaa (Inner Flow), omaa aikaa ja saunomista kauniin luonnon keskellä sekä lisämaksusta ihania hoitoja, edullisella retriittihinnalla tietysti!

Viikonlopun pituinen retriitti järjestetään Pyhtäällä (noin 1h ajomatka pääkaupunkiseudulta) Stockforsin Patruunantalolla ihastuttavissa jokimaisemissa, jossa sielu lepää.

Retriitti sopii kaikille, kokemusta joogasta ei tarvita, sillä kundaliinijoogaa tehdään aina omaa itseään kuunnellen, erityisesti kehittelemääni kundaliinijoogan muotoa Inner Flowta. Joogan lisäksi teemme paljon kirjoitusharjoituksia, sillä kirjoittamisella on tärkeä osa eheytymisessä; käsillä kirjoittaminen luo suoran polun sieluun. Workshopit sisältävät joogaa, kirjoitusharjoituksia ja keskustelua.

Retriitti alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 13.

Hinnat:

1hh omalla wc:llä ja suihkulla 350€

1hh yhteisellä wc:llä 340€

2hh yhteisellä wc:llä 290€

Kaikki hinnat sis.ALV:n. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 100€ (laskulla). Loppumaksu maksetaan 2 viikkoa ennen retriittiä. Peruutusehdoista lisää alhaalla.

Hintaan kuuluu täysihoito, eli majoitus, ruuat, joogaopetus sekä tietysti saunominen sekä pulahdus joessa rohkeimmile. Myös palju lämpiää. <3 Viikonloppuna herkutellaan maukkaalla ruualla (valittavissa liha- tai kasvisvaihtoehto) ja nautitaan laadukkaasta luomuviinistä illallisella. 

Paikan päälle pääsee autolla tai bussilla. Lähin bussipysäkki on Pyhtään kirkonkylällä (ABC), noin 2 kilometriä retriittipaikasta, josta järjestämme haun tarvittaessa.

Jos retriitti kutsuu ilmoittaudu mukaan kirsi@waterlily.fi Tarkempi ohjelma:

 

 

Tarkempi ohjelma:

 

Perjantai

klo 17-17:30 Saapuminen
klo 18 Maadoittava joogaharjoitus
klo 19-20 Illallinen
klo 20-21 Omaa aikaa & Hemmottelua
klo 21:15 Päivän lopetus

Lauantai
klo 8:00 Lempeä aamujooga
klo 9:00  Aamiainen
klo 10:30 Workshop I
klo 12:30 Lounas
klo 13-16 Omaa aikaa & hemmottelua
klo 16:15-18 Workshop II
klo 18 Illallinen
klo 19-21 Sauna ja palju
klo 21:15 Päivän lopetus

 

Sunnuntai
klo 8:00 Lempeä aamujooga
klo 9:00 Aamiainen
klo 10:30 Workshop III
klo 12 Lounas
klo 12:45 Kurssin lopetus
klo 13 Kotiin kiitollisena ja energisenä!

 

 

Palautteita aiemmista retriiteistä:

”Upea kokemus. Rauhoittavat ja toisaalta vahvistavat joogaharjoitukset. Kauniit ja syvät meditaatiot. Kertakaikkisen hyvä olo tuli. Rakastin kovasti ilmapiiriä, jonka Kirsi loi. Se sallivuus ja vapaus, jota sai nauttia, oli harvinaislaatuista. Ohjelma myös sopiva. Teema oli juuri oikea itselleni. Niin hyvä henki vallitsee koko kartanossa.”

”Iso kiitos, on ollut mahtava viikonloppu, täynnä oivalluksia, onnistumisia, iloa ja tunteita. Kirsi vetäjänä ollut huippu, aito ja aurinkoinen, myös ihmiset retriitillä ihania. Aitoa kohtaamista ja läsnäoloa.”

”Olen erittäin kiitollinen, että sain osallistua tähän. Mieli rauhoittui, ohjelma oli suunniteltu loistavasti, sopivasti kaikkea. Meidän ryhmä oli ihana, sai olla hiljaa jos halusi, mutta tulin myös kuulluksi. Mantrat auttoivat ihanasti unohtamaan muut mielessä seilaavat asiat. Puitteet oli mielettömät.”

”Tunnelma oli koko viikonlopun seesteinen, hyväksyvä ja harmoninen, jokainen sai varmasti olla oma itsensä. Oli helppo osallistua aloittelijana ja Kirsin harjoitukset olivat lempeitä ja tasapainoisia. Upea miljöö ja kartano, aivan ihana henkilökunta.”

”Lämminhenkinen ja rakkaudellinen retriitti. Helppo tulla yksin samanhenkisten ihmisten seuraan. Kirsi on ihanan maanläheinen ja lämmin ohjaaja. Ihanan maukasta ruokaa ja Patruunantalossa on mielettömän hyvä fiilis.”

”Aivan ihana viikonloppu täynnä kauniita hetkiä – rauhoittumista, naurua ja oman sydämen äänen kuuntelua. Paikka, jossa voi löytää taas sydämen äänen pysähtymällä hetkeen ja lähteä luottavaisesti seuraamaan sitä.”

”Hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, lämmin ilmapiiri. Omaa aikaa työstää asioita, hyvä että ohjelma ei ollut täyteen pakattu. Kirsi on loistava ohjaaja.”

”Retriitti tuli todella hyvään kohtaan elämässäni ja uskon, että pohdittavaa sekä käsiteltävää riittää vielä toviksi. Kundaliinijooga oli uusi tuttavuus, erityisesti pidin mantrojen yhdistämisestä harjoituksiin. Ensimmäinen retriittikokemus, ei varmasti jäänyt viimeiseksi. Paikka oli aivan ihana, ja nurkan takaa löytyi ihmeteltävää. Kaikkialla oli todella siistiä ja ruoka oli maittavaa.”

”Alusta asti lämmin ja ihana tunnelma. Hyvät harjoitussarjat, oli helppo ensikertalaisena pysyä mukana. Mantrat oli ihania, niitä olisi voinut tehdä loputtomiin. Sopivasti ohjelmaa ja vapaa-aikaa. Ihanat puitteet, ihana kartano, hyvä ruoka.”

PERUUTUSEHDOT:

Jos perut osallistumisesi alle 14 vrk tapahtuman alusta, 100€ varausmaksua ei palauteta. Jos taas perut osallistumisesi reilusti ennen (yli 15 vrk retriitin alusta) tapahtumaa, saat kaikki rahasi takaisin.

p. +358408322188

Seuraa minua somessa