fbpx

IHANA SINÄ!

Haluatko aktivoida Sieluntehtäväsi?

Miltä kuulostaa vierailu Luxorin pyhissä temppeleissä? 

Egyptin Luxorissa joogaretriitti 1.-7.helmikuuta 2025! 

Olipa kerran Johdatus, joka vuonna 2014 ohjaili minut kokeilemaan kundaliinijoogaa, se olikin rakkutta ensisilmäyksellä. Samainen johdatus kuiskaili korvaani aloittamaan kundaliinijoogaopettajan opinnot ja kohta olikin jo oma joogastudio pystyssä. Kerran Johdatus toi eteeni ihmisen, joka kysyi joogaretriiteistä, töppöstä toisen eteen, ja niin oli aika järjestää elämäni ensimmäinen joogaretriitti kesällä v.2019. Siitä se sitten lähti; johdatus on sittemmin tuonut yhteen satoja ihmisiä niin Suomessa kuin Espanjassakin järjestämilläni kymmenillä retriiteillä. Myös tämä tuleva Egyptin, Luxorin retriitti, on vahvasti johdateltu, jokainen pala on tuotu eteeni täydellisen Pyhän Järjestyksen mukaisesti.

Ilolla, kunnialla ja nöyryydellä kutsun siis nyt SINUT mukaan tälle upealle, unohtumattomalle, parantavalle matkalle Luxoriin, jossa vietämme noin viikon päivät rauhaisassa, pienessä hotellissa sekä teemme retkiä lähialueiden temppeleihin, mm. Hathorin temppeli, Karnakin temppeli ja Kuninkaiden Laakso.

Viikon teemana on omaan sielutehtävään yhdistyminen ja muistiin palauttaminen siitä kuka todella olet, sekä omiin lahjoihin yhdistyminen. Tule siis mukaan hakemaan palasia omasta sielustasi. ❤ Jos tämä kutsuu sinua vahvasti, on hyvin todennäköistä, että sinulla on ollut edellisiä elämiä Egyptissä. Paneudumme myös Johdatuksen Voimaan sekä merkkeihin, opit miten sinua johdatetaan arjessa koko ajan, jos vain olet läsnä ja avoin ohjaukselle.

Paikan päällä meitä ohjaa ja opastaa ihana Kirsi Voutilainen, joka on itse asunut Luxorissa jo 14 vuoden ajan. Hän auttaa meitä mm. kyytien järjestämisessä ja retkissä. Olet siis erittäin hyvissä käsissä.

Viikon aikana pääset myös osallistumaan upean parantajan Suvi Laukkasen ohjaamaan ihanaan työpajaan ja kaakaoseremoniaan, joka kantaa nimeä Haukan kutsu:

Haukka oli muinaisessa Egyptissä pyhä lintu, jumala. Haukan huuto on meille kutsu kääntyä sisimpään ja tehdä matka sydämemme temppeliin. Se on kutsu yhdistyä näkymättömään ja Äiti Maan energioihin. Kun sydämemme on auki, niin herkistymme kuulemaan viestejä näkymättömästä maailmasta paremmin ja voimme antaa näiden viestien ohjata kulkuamme sielumme polulla. Näin pystymme luomaan omaa elämäämme yhdessä universumin kanssa. Tämän työpajan aikana Suvi vie meidät matkalle syvälle sisimpäämme kundaliinijoogan, kaakaoseremonian ja shamanistisen visiomatkan avulla. Kuuletko jo haukan kutsun?

Suvi on kahden lapsen äiti, kundaliinijoogaopettaja, voimaeläinnäkijä ja shamanistinen parantaja. Suvin sieluntehtävä on auttaa ihmisiä löytämään voimaeläimensä sekä avautumaan omalle sisäiselle viisaudelle.

Pääopettajasi on siis Kirsi Englund, voit lukea minusta lisää alla:

Olen kahden itsepäisen lapsen äiti, ja kulkenut henkisellä polulla yli 20 vuotta. Olen joogannut teinistä lähtien, mutta kundaliinijooga vei sydämeni vuonna 2014, jota olen siitä lähtien harjoittanut. Olen henkinen kapinallinen, ja tykkään tehdä asiat aina omalla tavallani. Vahva ohjaus kutsui minua myös muuntamaan tapaani opettaa kundaliinijoogaa, ja niin vuonna 2021 Inner Flow oli syntynyt, se on intuitiivista, parantavaa kundaliinijoogaa. Harjoitan itse joogaa päivittäin, ja henkisyys on minulle sama asia kuin ihmisyys. Todellinen henkisyys on taitoa olla oma, autenttinen itsensä, seistä sydän auki, haavoittuvaisena. Arki on minulle tärkeää, ja se kuinka ”henkiseksi” itsensä määrittelee, näkyy arjessa. Arki ja läheiset ihmiset ovat elämämme suurimpia henkisiä opettajia. Minun tehtäväni on auttaa sinua yhdistymään omaan Korkeimpaan itseesi ja muistuttaa sinua kuka todella olet. Kaikki paraneminen lähtee rehellisyydestä ja rakkaudesta itseä sekä muita kohtaan.

Mitä intuitiivinen kundaliinijooga, Inner Flow oikein on?

Inner Flown tarkoitus on liikuttaa sekä kehoa että mieltä, yhdistää sinut elementteihin, joiden kautta yhdistyt Omaan Korkeimpaan Itseesi ja sitä kautta omaan parantavaan voimaasi. Sinä kannat oman parantumisesi, tasapainoisen olemisesi, avaimia itsessäsi – Inner Flow antaa sinulle työkalut eheytymiseen liikkeen, äänen ja rentoutumisen avulla. Tunti alkaa maadoittumisella, jolloin yhdistytään Maa -elementtiin sekä omaan Korkeimpaan Itseemme. Tämän jälkeen seuraa Vesi -elementin virtaavat harjoitukset, jotka lämmittävät selkärankaa sekä muuta kehoa. Seuraavaksi koemme Tulen voiman ja herätämme oman sisäisen liekkimme tekemällä keskivartaloharjoituksia sekä muita kehoa vahvistavia harjoituksia. Terve keho tarvitsee lämpöä, jotta se voi polttaa pois tarpeetonta, vanhaa energiaa. Tätä seuraa Ilman elementtiin yhdistyminen; avaamme Sydäntämme sekä teemme hengitysharjoituksia. Ilman elementin tunnemme myös yhtyessämme Omaan Ääneemme; laulamme iki-ihania mantroja kundaliinijoogatraditiosta.

Tiesitkö, että Oma Äänesi on äärimmäisen parantavaa, sekä kehollesi että sielullesi? Tunti päättyy pitkään rentoutumiseen, jolloin keho ja mieli saavat syvärentoutua sekä ottaa vastaan harjoitusten syvälliset vaikutukset.

Inner Flow -tunti sopii kaikille, ikää, sukupuolta tai fyysistä kuntoa katsomatta. Siinä ei tarvitse venyä erikoisiin asentoihin tai olla notkea, suurin osa liikkeistä on sellaisia, että ne sopivat kaikille. Tunnilla pidetään silmät kiinni koko ajan. Tällöin pääsee syvemmälle omaan harjoitukseen ja voi keskittyä omaan kehoonsa, ei naapurin.

HINNAT JA AIKATAULUT:

Lauantai 1.2 on varattu matkustuspäiväksi, hotelliin pääset kirjautumaan sisään klo 12:00 alkaen. Samoin perjantai 7.2 on varattu matkustuspäiväksi, eli silloin ei enää ole opetusta. Chek-out hotellilla on klo 12:00, mutta jos lentosi lähtee myöhemmin, voit hyvin säilytttää matkatavaroita hotellilla.

Retriitin hinta on 800€, ja se sisältää majoituksen tilavassa 2hh huoneessa, joogaopetuksen sekä täysihoidon. Asumme pienessä, rauhaisassa hotellissa ihan Niili -joen lähettyvillä. Retket (liput temppeleihin) ja bussikuljetukset maksetaan paikan päällä, näihin voi budjetoida yhteensä n.100€.

Yhden hengen huoneita on saatavilla rajoitetusti, eli jos sellaisen haluat, tee varaus mahdollisimman nopeasti! 1hh huoneeseen tulee +200€ lisä.

Lennot varataan ja maksetaan itse. Huom, Luxoriin ei tule suoria lentoja, ja eri vaihtoehtoja on aika paljon, joten kannattaa ottaa yhteyttä minuun, kun varailet lentoja, kerron sinulle parhaimmat vaihtoehdot.

Viimeinen ilmoittautumispäivä tällä retriitille on 30.10, mutta mitä nopeammin ilmoittaudut ja varaat itsellesi paikan, sitä paremmin ja edullisemmin on saatavilla lentoja. Varausmaksu on 200€, ja sitä ei palauteta, mikäli matkasi jostain syystä peruuntuu. Loput matkan hinnasta (600€) maksetaan yksi kuukausi ennen matkan alkua, eli viimeistään 1.1.2025.

Jos retriitti kutsuu ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.10.2024  kirsi@waterlily.fi

Tarkempi ohjelma:

 

 

Tarkempi ohjelma:

 

klo 8:00 Lempeä aamujooga

klo 9:00  Aamiainen

klo 10:30 Workshop

klo 13:00 Lounas

klo 14-18 Omaa aikaa/retkiä

klo 18 Ilta-meditaatio

klo 19 Illallinen

Ohjelmaan saattaa tulla pieniä muutoksia riippuen retkien aikatauluista, teemme retket kahtena päivänä.

 

 

Palautteita aiemmista retriiteistä:

”Viimeinkin toteutui yksi unelmani, osallistuminen joogaretriitille ulkomaille. Retriitti täytti kaikki toiveeni, jopa ylitti moninkertaisesti! Kirsi on niin osaava, ihana, lempeä, hyväksyvä ja rakkaudella ohjaava guru. Ihanat Innerflow -aamujoogat herättelivät kehon ja mielen auringonnousun aikaan kohti päivän tapahtumia. Aamupäivän workshopit olivat ajatuksia herättäviä ja sukellettiin aika syvälle omiin kokemuksiin elämän varrella. Turvallisessa piirissä hyväksyvien ja ihanien retriitille osallistuvien joogien kera uskaltautui purkamaan syviäkin kokemuksia.”

”Tämä viikko on ollut niin paljon kaikkea. Paljon enemmän kuin ’vain’ joogaretriitti. Olemme todella sukeltaneet syvälle sisimpäämme, ja se on antanut paljon. Olen syvästi nauttinut joogasta, mutta ennen kaikkea ihanista mantroista. Workshopit ovat myös antaneet paljon sekä mielen että sielun tasolla. Olen nauttinut auringosta, hyvästä ruuasta, palautumisesta. Tuntuu, että lähden kotiin täynnä rauhaa sekä uutta energiaa. Kiitos, on ollut aivan ihanaa.”

”Joogaretriitti on ollut juuri sitä mitä toivoin: lepohetki, puhdistautuminen, kick-off uusille tuulille. Kirsi, olet huolella ja rakkaudella luonut toimivan kokonaisuuden, sydämesi jälki näkyy.”

”Äärimmäinen kiitollisuus, että tänne päädyin. Tai minut johdateltiin. Sopi tähän muutoksen elämänvaiheeseen kuin nenä päähän. Nautin joogasta ja tulen sitä varmasti jatkamaan. Muutenkin kokonaisuus tuki hienosti jo aloittamaani prosessia ja vahvisti omia ajatuksia. … Toivottavasti pääsen uudelleen retriitillesi. Kiitos Kirsi kun seuraat omaa polkuasi ja autat muita löytämään omansa.”

”Kiitos ihanasta viikosta. Joogaretriitti on ollut ihana kokemus, jonne voisi tulla milloin vain uudelleen. Ohjelma oli monipuolinen yhdistelmä fyysisiä ja henkisiä harjoituksia. Kirjoitusharjoituksista pidin paljon. Tästä viikosta jää paljon kotimatkalle ja omaan arkeen!”

”Tämä joogaretriitti oli eka kosketus pidempiaikaiseen joogan harjoittamiseen. Hyppy tuntemattomaan kannatti, tää on ollut ihan mahtava viikko! Aamut on ollut ihana aloittaa joogalla, päivällä itsetutkiskelua/joogaa/meditaatiota ja illalla vielä wrap-up. Aikaa jää myös omille reflektioille ja muiden kanssa olemiseen + tietysti auringosta nauttimiseen! Kaikkea on juuri sopivasti! Näen sut pioneerina, tuomaan uudenlaista kundaliinijoogaa ja ajattelua, nostattamaan meidän kaikkien värähtelyä.”

”Upea kokemus. Rauhoittavat ja toisaalta vahvistavat joogaharjoitukset. Kauniit ja syvät meditaatiot. Kertakaikkisen hyvä olo tuli. Rakastin kovasti ilmapiiriä, jonka Kirsi loi. Se sallivuus ja vapaus, jota sai nauttia, oli harvinaislaatuista. Ohjelma myös sopiva. Teema oli juuri oikea itselleni.”

”Ihana retriitti. Kaipasin rauhaa, rentoutumista sekä ohjausta henkiselle polulleni. Sain kaikkea tätä. Nautin myös kovasti iloisesta ja välittömästä tunnelmasta. Eri joogatyylejä kokeilleena tämä Inner Flow tuntui kyllä omimmalta. Workshopin teemat olivat juuri mitä kaipasin. Kiitos ihanista yllätyksistä.💛”

”Todella mukava joogaretriitti. Sopivassa suhteessa harjoituksia, joogaa ja vapaa-aikaa. Vetäjä ihan huipputyyppi, rento ja hauska.”

”Olen erittäin kiitollinen, että sain osallistua tähän. Mieli rauhoittui, ohjelma oli suunniteltu loistavasti, sopivasti kaikkea. Meidän ryhmä oli ihana, sai olla hiljaa jos halusi, mutta tulin myös kuulluksi. Mantrat auttoivat ihanasti unohtamaan muut mielessä seilaavat asiat.”

”Lämminhenkinen ja rakkaudellinen retriitti. Helppo tulla yksin samanhenkisten ihmisten seuraan. Kirsi on ihanan maanläheinen ja lämmin ohjaaja.”

”Retriitti tuli todella hyvään kohtaan elämässäni ja uskon, että pohdittavaa sekä käsiteltävää riittää vielä toviksi. Kundaliinijooga oli uusi tuttavuus, erityisesti pidin mantrojen yhdistämisestä harjoituksiin. Ensimmäinen retriittikokemus, ei varmasti jäänyt viimeiseksi.”

”Alusta asti lämmin ja ihana tunnelma. Hyvät harjoitussarjat, oli helppo ensikertalaisena pysyä mukana. Mantrat oli ihania, niitä olisi voinut tehdä loputtomiin. Sopivasti ohjelmaa ja vapaa-aikaa.”

PERUUTUSEHDOT:

Jos perut osallistumisesi, 200€ varausmaksua ei palauteta. Jos perut osallistumisesi alle 30 vrk retriitin alkamisesta, voidaan loppumaksusta hyvittää 80% lääkärintodistusta tms. vastaan. Peruutukset ja hyvitykset katsotaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti.
Pyydämme myös huomiomaan, että oma matkavakuutuksesi on voimassa, ja että retriitti toimii omatoimimatkan lailla. Retriitin järjestäjä ei ole vastuussa mahdollisista onnettomuuksista, lennoista yms.
Ethän epäröi ottaa yhteyttä mikäli herää kysymyksiä, vastaan mielelläni!
Ilmoittautumiset ja kyselyt kirsi@waterlily.fi 

p. +358408322188

Seuraa minua somessa