fbpx

Oman Voiman Tie

Henkinen kasvuryhmä Valon Sotureille

Oletko valmis astumaan Omaan Johtajuuteesi?

Oletko valmis hyvästelemään pelko-energian ja elää RAKKAUDESTA käsin?

Oletko valmis näyttämään TODELLISEN ITSESI muille?

Ensinnäkin, jos olet nyt lukemassa tätä tekstiä, tiedä, että sinut johdatettiin minun luokse.

Ei ole sattumaa, että juuri sinä luet tätä, koska sinä tiedät, syvällä sisimmässäsi, että Sinulla on SUURI elämäntehtävä.

Tiimalasista on hiekka valumassa hurjaa vauhtia, joka tarkoittaa sitä, että ihmiskunta tarvitsee sinua ja sinun lahjojasi tällä punaisella minuutilla! Nyt ei ole enää aikaa jahkailla. Ihmiskunta käy läpi Sielun pimeää yötä, ja on sinun, sekä meidän kaikkien VASTUULLA nyt auttaa Äiti Maata, auttaa ihmiskuntaa palaamaan takaisin Rakkauteen.

Miten sinä muka voisit auttaa, ehkä ajattelet… Juuri SINÄ voit auttaa, astumalla Omaan Voimaasi ja Johtajuuteesi. On aika katkaista kahleet ja ottaa vastuu omasta elämästään. On aika ymmärtää, että Voima ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan, ulkopuolellasi, vaan se on sinussa itsessäsi. On aika hyvästellä sisäinen uhri, kaikella rakkaudella, ja toivottaa tervetulleeksi Sisäinen Leijonasi. Kun Sinä yhdistyt omaan Leijona-energiaasi, tarkoittaen, että olet VAPAA muiden ihmisten mielipiteistä, sinä värähtelet Rakkauden energiaa ja innostat myös läheisiäsi voimaan paremmin. Leijona ei kysele kenenkään mielipiteitä. Leijona tietää olevansa vahva ja voimakas. Leijona ei pyytele anteeksi keneltäkään sitä, että on lihansyöjä. Leijona elää täydellisessä sopusoinnussa itsensä ja luonnon kanssa. Se on vapaa. 

Maailma tarvitsee lisää VALON JA RAKKAUDEN Sotureita, Uuden Kultaisen Ajan Johtajia, suunnannäyttäjiä, pelkäämättömiä Sieluja, jotka tuovat valoa pimeään aikaan. Leijonia, jotka ovat pehmeitä omassa feminiinisyydessään. Leijonia, jotka ovat rohkeita omassa maskuliinisuudessaan. Leijonia, jotka eivät enää pelkää.

Ja Sinä olet yksi heistä, muuten et olisi lukemassa tätä! Sinussa on Leijonan energiaa, ehkä tunnistat sen tai et, mutta siellä se on. 

Koko elämä on yhtä suurta matkaa ja henkistä kasvua, mutta välillä on hyvä kulkea matkaa samankaltaisten kanssa. Miksi? Yhteyden voima. Kun me asetamme yhteisen intention tälle kasvuryhmälle ja omalle polulle (yhdistyä Omaa Voimaan) sen energia moninkertaistuu. Me tuemme toisiamme niin henkisesti kuin fyysiselläkin tasolla. 

Tämän jälkeen kokoonnumme kerran viikossa. Vaikka olisi ihana nähdä kasvotusten teitä muita leijonia, niin toteutamme tämän matkan etänä, sillä asun Espanjassa. Voit siis osallistua matkalle mistä päin maailmaa tahansa. 

Sen lisäksi että tapaamme kerran viikossa, saat myös yhden henkilökohtaisen mentorointi-session kanssani sekä ryhmän tuen koko matkamme aikana WhatsApp -ryhmässä. Et koskaan jää yksin. <3 

Matkallamme kulkevat mukanamme niin ikään Ylösnousseet Mestarit, kuten Isis, Hathor, Green Tara, Quan YIn, Mary Madgalena ja White Buffalo Woman. Sekä tietysti lukuisat muut henkioppaasi ja ihanat enkelit. 

Tie Omaan Voimaan käy Luottamuksen kautta. Luottamus näkymättömään avaa sellaisia ovia, joiden olemassaolosta et ehkä tiennytkään. <3

Oletko vielä epävarma onko kasvuryhmä tarkoitettu sinulle? Annan kun autan sinua. Tämä ON tarkoitettu Sinulle, jos: 

 haluat herättää sisäisen soturi, johtajasi

 haluat oppia sanomaan EI ja arvostamaan omia rajojasi

 haluat oppia LUOTTAMAAN elämään

 haluat löytää oman juttusi, oman polkusi

 haluat lopettaa muiden miellyttämisen

 haluat olla VAPAA muiden mielipiteistä

 haluat olla ROHKEA, oma autenttinen itsesi, ja vieläpä näyttää sen muille

 haluat oppia rakastamaan itseäsi täysillä

 haluat löytää ILON arjesta 

 haluat antaa anteeksi

 haluat taistella Valon ja Rakkauden joukoissa

Kulunut fraasi, mutta MUUTOS ja eheytyminen lähtee aina ITSESTÄSI!
Maailman tilanne ei parane, jollet itse ota ohjaksia käsiisi.

Nyt olisi aika astua niihin saappaisiin, jotka ovat siellä eteisessä sinua odottaneet!

Energianvaihto koko matkan ajalta on

688€

(sis.21% alv),ja sen voi maksaa 1-4 erässä. 

Ilmoittaudu mukaan kirsi@waterlily.fi tai varaa ilmainen fiilistely-puhelu (Clarity Call) TÄÄLTÄ, niin katsotaan yhdessä, onko tämä ryhmä sinua varten. Minä luulen että on, mutta välillä egomme tarvitsee rohkaisua. <3 

p. +358408322188

Seuraa minua somessa

    

Seuraa minua somessa

p. +358408322188