fbpx

Build  Your Business With Love

-Mastermind ryhmävalmennus alkaa syyskuussa, stay tuned!

Build Your Business With Love

Valmennan myös yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia. Oletko sinä valmis astumaan omaan voimaasi ja tarkoitukseesi? Oletko valmis näyttämäään maailmalle OMAN UNIIKIN LAHJASI?

Haluatko perustaa unelmiesi yrityksen? Tai haluatko uudistaa nykyistä yritystäsi ja kirkastaa sen viestiä? Tämä valmennusryhmä on sinulle, joka haluaa näyttää maailmalle oman autenttisen itsesi ja osaamisesi. Sinulle, joka on valmis työskentelemään sielusta käsin. Tämä ryhmä EI ole sinulle, jos etsit täydellisyyttä ja pelkäät virheitä. Tämä ryhmä EI ole tavanomainen ”näin rakennat oman yrityksesi” -kurssi, vaan tämä rokkaa sekä itsesi että yrityksesi TÄYSIN uudelle tasolle. Miten niin? Koska työskentelemme ENERGIAN TASOLLA.

Käymme läpi yrityksen perustamisen vaiheita ja käytännön asioita (kuten nettisivuja, markkinointia), mutta pääpaino on kuitenkin sisäisessä työskentelyssä, sillä oma sisäinen maailmasi peilaa AINA ulkoiseen menestymiseesi. Sinun energiasi näkyy yrityksesi tilassa. Työskentelemme siis paljon energiatasolla sekä yhdessä Universumin kanssa. Rikomme vanhoja uskomuksia ja luomme yhdessä uusia, sillä mielen voima on suuri ja tarkoitus on oppia valjastamaan sen voima jokapäiväiseen käyttöön. Mikä tärkeintä, alamme TEKEMÄÄN asioita. Universe LOVES action. <3 Saat siis joka viikko kotitehtävän/tehtäviä.

Muita teemoja:

* Energeettinen markkinointi ja myynti rakkaudesta käsin

* Oman viestin ja tarkoituksen löytäminen ja sen kirkastaminen

* Itsen ja oman yrityksen brändäys

* Unelma-asiakkaiden löytäminen & oman heimon rakentaminen

* Vetovoiman laki, kiitollisuuden ja visualisaation voima

* Kuinka yhdistyä korkeimpaan johdatukseen ja LUOTTAMUKSEN virtaan

* Omat rajat sekä jaksaminen/ajan löytäminen arjessa & Self-love <3

Lisäksi käymme läpi laskutusta, kirjanpitoa, veroasioita sekä muita tärkeitä käytännön asioita. Autan jokaista oman yksilöllisen tilanteen mukaan. Ryhmän tuki on myös tärkeää ja tarkoitus on jakaa omia kokemuksia, sillä toiselta voi oppia hurjasti.

Intenssiivisessä 4 kuukauden valmennusryhmässä on kerrallaan vain 4 paikkaa, jotta voin antaa täyden huomioni kaikille osallistujille. Ryhmä tapaa kerran viikossa videopuhelun äärellä aina perjantaisin klo 11-12, jonka lisäksi saat yksityisen 60 minuutin valmennuspuhelun kerran kuukaudessa.

OHJELMAAN KUULUU:

  • yhteensä 17 x 60min ryhmävideopuhelua JA 4 x 60min priva coachaus -puhelua (arvo yht. 2237€)
  • kuuluminen salaiseen Facebook -ryhmään, josta minut tavoittaa jokaisena arkipäivänä sekä saat muiden ryhmäläisten tuen
  • vapaapääsy kaikille verkkokursseilleni, myös Soul Business Creator -kurssille (englanniksi, jonka arvo pelkästään 477€). Tämä kurssi auttaa sinua matkallasi hurjasti sekä antaa struktuuria tälle 4 kuukauden matkalle
  • 2 Reikihoitoa (kaukona), sillä omien energioiden tasapainottaminen on tärkeä osa tätä kokonaisuutta (arvo 154€)
  • 3 bonus -yksityissessiota (30min) valmennusohjelman jälkeen (käytettävä ennen 2/2022), joiden tarkoitus on varmistaa yrityksesi lentoon lähteminen (arvo 227€)

 

Seuraava valmennusryhmä alkaa syyskuussa 10.9 2021, hae mukaan! Jos tämä kutsuu, niin laita vapaamuotoinen hakemus kirsi@waterlily.fi sopiaksesi videopuheluaika ja katsotaan jos me olisimme hyvä tiimi. <3 

Koko paketin hinta on 2700€ (sis. 24% ALV) ja se on mahdollista maksaa 6 erässä 450€/kk. Muistathan ALV:n vähennyksen mahdollisuuden, jonka jälkeen ohjelman hinnaksi jää vain 2177,40€. HUOM! EARLY BIRD ale -400€ (hinnaksi jää 2300€) on voimassa 14.8 asti, toimi NYT!

Mitä enemmän sijoitat itseesi ja yritykseesi, sitä enemmän se tulee tuottamaan tulosta. Believe me, puhun syvällä kokemuksen rintaäänellä. Jos joku olisi kertonut minulle aiemmin sijoittamisen ja markkinoinnin tärkeydestä, olisin säästynyt monelta haasteelta. Nyt kuitenkin tiedän kaikki (ainakin melkein) sudenkuopat ja virheet, koska olen itse käynyt ne kantapään kautta läpi – jotta sinun ei tarvitsisi. <3 

“The way to get started is to quit talking and start doing.”  –Walt Disney

Pssst. Saat täältä ILMAISEN ekirjasen: Build Your Business With Love – 7 reasons why love is the most important business tool.  

 

p. 040-8322188

Seuraa minua somessa

    

Y-tunnus: 2768439-3
kirsi@waterlily.fi

Seuraa minua somessa

p. 040-8322188

Y-tunnus: 2768439-3
kirsi@waterlily.fi