fbpx

 Kirsi Englund

Be You – Be Real
Step into Your Healing Power

Olen kahden ihanan, 11- ja 12-vuotiaan villikon äiti, kolmen rakkaan pikkusiskon isosisko ja neljän upean teinin täti. Lisättäköön tähän vielä, että olen myös itse pikkusisko kahdelle isoveljelleni. Olen kirjaimellisesti ollut koko elämäni ihmisten ympäröimänä – ja mitä kaikkea kallisarvoista olenkaan matkan varrella oppinut ihmisenä olemisesta, sen kaikessa kauneudessaan (ja karmeudessaan).

Täysi-ikäisyyden kynnyksellä löysin itseni entistä useammin lukemasta henkisiä opuksia ja lähestulkoon kaikki lukemani tuntui hyvältä, luonnolliselta.  Vaikka seikkailut kiinnostivat, minun ei tarvinnut lähteä maailmalle etsimään ”elämän totuuksia”, olin jo löytänyt oman totuuden sisimmästäni. Tiesin, että henkinen maailma oli totta. Kenenkään ei tarvinnut vakuuttaa minua.

Elämä kuljetti minut erilaisten sattumien (sattumiahan ei ole…) kautta Snellman-korkeakouluun, josta valmistuin steinerkoulun luokanopettajaksi vuonna 2011. Valmistumiseni jälkeen esikoiseni halusi maailmaan – vähän liiankin nopeasti, sillä hän syntyi kolme kuukautta ennen laskettua aikaa. Pienen untuvaisen syntymä vihdoin pysäytti aina menossa ja suunnittelemassa olevan äidin. Elämä on tässä ja nyt. Henkinen maailma toi lohtua sairaalakaaokseen – tiesin koko ajan, että Enkelit olivat lähellä. Ei ehditty edes kissaa sanoa, kun jo oli toinen lapsi tulossa. Isoveli tiesi tarkasti milloin hänen piti syntyä, koska halusi tehdä pikkusiskolle tilaa. <3 Elämä kahden vaippaikäisen kanssa oli ihanan karmeata, mutta tähänkin hetkeen sain paljon voimaa yläkerrasta. Olin oppinut ymmärtämään kiitollisuuden mahtavan voiman ja kiittelinkin vähän väliä pyykinpesukoneesta, astianpesukoneesta, tuplarattaista ja hissistä!

Luokanopettajan työ ei kuitenkaan ollut kutsumukseni, se ei tuonut minulle iloa. Mutta kundaliinijooga toi. <3 Ymmärsin olevani opettaja, mutta minun elämäntehtäväni olikin opettaa jotakin ihan muuta kuin matikkaa. Jätin siis päivätyöni ja opiskelin kundaliinijoogaopettajaksi v. 2016-2017 ja perustin oman rakkaan yritykseni, WaterLilyn. Pyöritin 4 vuoden ajan omaa joogastudiota Espoossa ja jatkoin henkisen polun kulkemista.

Samoihin aikoihin suoritin kanavointikoulutuksen Valkoisen Liekin Voiman kautta, Teemun ja Piian ohjaamana, ja sain ainutlaatuisen mahdollisuuden puhdistautua ja valmistautua Valon kanavaksi. Vuonna 2016 sain myös kunnian osallistua Reiki -kursseille (I ja II -taso) amerikkalaisen Kuldip Singh Khalsan opastamana. Reiki tuntui heti luonnolliselta hoitomuodolta ja viritysten jälkeen oli etuoikeutettu, voimallinen ja kiitollinen olo. Teen Reikihoitoja tällä hetkellä ainoastaan kaukona. Vuonna 2021 valmistuin myös Reiki Master Teacher opettajaksi, eli minulla on suuri kunnia opettaa Reikiä eteenpäin. Lue lisää koulutuksesta täältä.

Life Coach -opintoni sain valmiiksi vuonna 2020, josta lähtien olen auttanut ihmisiä löytämään oman polkunsa, henkisen elämäntehtävänsä. Valmennustyylini on intuitiivinen; jokaisen polku on uniikki, eikä valmiita askeleita ole. Henkinen mentorointi on ennen kaikkea paranemisen aikaa.

Tätä nykyä olen perustanut mieheni Marcus Englundin kanssa yhteisen yrityksen, joka sai nimekseen Golden Journey. Uusi, kultainen maailma odottaa, oletko valmis astumaan sen vahvoihin, rakkaudellisiin energioihin? Lähtemään etsimään omaa kultaista polkuasi? <3

Meidän kultainen polku johdatteli meidät Espanjan Aurinkorannikolle asumaan vuodeksi, mutta ihmispaljous ja hälinä yllätti. Oli aika asettua maaseudun rauhaan mieheni kotimaahan, Ruotsiin. Onneksi Espanjan auringon alle pääsen aina pitämään joogaretriittejä, kaikella on AINA tarkoitus.

Elämäni suunnitelmat ovat vaihtuneet niiiin monesti, ja alan nyt ymmärtämään miten suuri rooli LUOTTAMUKSELLA tässä kaikessa on. Meidän ei tarvitse tietää ja ymmärtää koko kuviota, riittää, kun ottaa rohkeita askeleita kohti Sydämen hiljaista johdatusta. Toivon, että sinäkin opit päästämään irti kontrollista ja antaudut elämän virralle. <3

”Always aim at complete Harmony of thought and word and deed. Always aim at purifying your thoughts and everything will be well.”

–Mahatma Gandhi

p. +358408322188

Seuraa minua somessa

    

Seuraa minua somessa

p. +358408322188