fbpx

Joogaretriitti

Pe-Su 14.-16.5.2021 

Tule nauttimaan ihanasta itsestäsi upeisiin kartanomaisemiin – paikkaan, jossa sinulla on lupa rentoutua ja hengähtää arjen keskellä. Sinulla on lupa pysähtyä. <3 Luvassa on kundaliinijoogaa, omaa aikaa ja saunomista kauniin luonnon keskellä sekä lisämaksusta ihania hoitoja, hoitajana Kaisa Behm, edullisella retriittihinnalla tietysti!

Viikonlopun pituinen retriitti järjestetään Pyhtäällä (reilu 1h ajomatka pääkaupunkiseudulta) Stockforsin Patruunantalolla ihastuttavissa jokimaisemissa, jossa sielu lepää.

Retriitti järjestetään jo viidennen kerran, tällä kertaa teemana on Oma Totuus ja Itsevarmuus. Uskallatko ilmaista oman mielipiteesi? Uskallatko näyttää oman todellisen itsesi muille? 

Retriitti sopii kaikille, kokemusta joogasta ei tarvita, sillä kundaliinijoogaa tehdään aina omaa itseään kuunnellen. Joogan lisäksi teemme paljon kirjoitusharjoituksia.

Retriitti alkaa perjantaina 14.5 klo 18 ja päättyy sunnuntaina 16.5 klo 13.

Hinnat:

1hh omalla wc:llä ja suihkulla 290€

1hh yhteisellä wc:llä 280€

2hh yhteisellä wc:llä 230€

Kaikki hinnat sis.ALV:n. Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 100€, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa (sairastapaukset yms. käsitellään erikseen). Loppumaksu maksetaan 2 viikkoa ennen retriittiä.

Hintaan kuuluu täysihoito, eli majoitus, ruuat, joogaopetus sekä tietysti saunominen sekä pulahdus joessa rohkeimmile. Myös palju lämpiää. <3

Paikan päälle pääsee autolla tai bussilla.

Jos retriitti kutsuu ilmoittaudu mukaan kirsi@waterlily.fi Tarkempi ohjelma:

Perjantai

klo 17-17:30 Saapuminen

klo 18:00 Maadoittava joogaharjoitus

klo 19:00 Illallinen

Klo 21:15 Ilta-meditaatio

Lauantai

klo 7:30 Lempeä aamujooga

klo 8:30 Aamiainen

klo 10-12 Workshop I

klo 12:30 Lounas

klo 13-16 Omaa aikaa, kirjoitustehtävä

klo 16-18 Workshop II

klo 18 Illallinen

klo 19-21 Saunomista

klo 21:15 Ilta-meditaatio

Sunnuntai

klo 7:30 Lempeä aamujooga

klo 8:30 Aamiainen

klo 10-11:30 Workshop III

klo 11:30 Lounas

klo 12:30 Kurssin lopetus

klo 13 Kotiin

Palautteita retriitistä:

”Lämminhenkinen ja rakkaudellinen retriitti. Helppo tulla yksin, samanhenkisten ihmisten seuraan. Kirsi on ihanan maanläheinen ja lämmin ohjaaja. Ihanan maukasta ruokaa. Patruunantalossa on mielettömän hyvä fiilis. <3 Huoneet ovat idyllisiä ja kodikkaita.”

”Aivan ihana, rentouttava ja voimaannuttava viikonloppu. Ohjelmaa oli tarpeeksi, mutta kuitenkin aikaa lueskella yms. omia juttuja. Joogatunnit olivat lempeitä, tehokkaita, selkästi ohjattuja, myös workshopit olivat mieleeni. Sain arkeeni hyviä työkaluja sekä jaksamista.”

”Alusta asti lämmin ja ihana tunnelma. Hyvät harjoitussarjat, oli helppo ensikertalaisena pysyä mukana. Mantrat oli ihania, niitä olisi voinut tehdä loputtomiin. Sopivasti ohjelmaa ja vapaa-aikaa. Ihanat puitteet, ihana kartano, hyvä ruoka.”

”Retriitti tuli todella hyvään kohtaan elämässäni ja uskon, että pohdittavaa sekä käsiteltävää riittää vielä toviksi. Kundaliinijooga oli uusi tuttavuus, erityisesti pidin mantrojen yhdistämisestä harjoituksiin. Ensimmäinen retriittikokemus, ei varmasti jäänyt viimeiseksi. Paikka oli aivan ihana, ja nurkan takaa löytyi ihmeteltävää. Kaikkialla oli todella siistiä ja ruoka oli maittavaa.”

”Mukavia mantroja ja meditaatioita. Kerrankin oli tilaisuus ja mahdollisuus mietiskelyyn ja pohdintaan omista haaveista ja toiveista. Sopivasti ohjelmaa ja omaa aikaa. Retriitillä oli oikein leppoisa tunnelma. Kiitos, että sain osallistua.”

 

”Honesty is the first chapter in the book of wisdom.” -Thomas Jefferson

p. +358408322188

Seuraa minua somessa