fbpx

Healing Hour

Intuitiivinen kanavointi

Onko elämässäsi jokin poltteleva kysymys tai haaste, johon haluaisit ohjausta?

Tämä parantava tunti on tarkoitettu sinulle, jolla ei nyt tässä elämäntilanteessa ole paukkuja tai pelimerkkejä pidempään mentorointi-suhteeseen. 

Tämä on tarkoitettu sinulle, joka on jumissa tien risteyksessä ja etsii kuumeisesti merkkejä siitä, kumpaan suuntaan kääntyä.

Tämä on sinulle, joka on valmis kuulemaan asian niin kuin se minulle tuodaan. Välillä totuus voi tehdä kipeää, olethan siis valmis vastaanottamaan viestin sellaisena kuin se tulee. <3 

Minun tehtäväni on olla kanava sinun ja henkimaailman välillä. Toimitan ne viestit, jotka minä saan. 

Huomio! Kanavointi EI ole ennustamista, joten en pysty nähdä tulevaisuuteesi. Kanavointi keskittyy nykyhetkeen, tulevaisuutesi muokkaantuu KOKO ajan omien valintojesi kautta. Mikään ei siis koskaan ole kirjoitettu kiveen, olethan Vapaa Sielu. 

Parantavan tunnin tarkoitus on nimensä mukaisesti PARANTAA, ei ennustaa. Intentio on aina Sinun ja kaikkien muiden osallisten Korkeimmaksi Parhaaksi sekä auttaa sinua yhdistymään oman Sielusi Totuuden kanssa. 

Minulla on palava halu auttaa Sinua. Oli sitten haasteesi mikä vain. Minä ja Valonauttajat olemme valmiina ja olemassa Sinua varten. <3

Ota siis rohkeasti yhteyttä kirsi@waterlily.fi, sopiaksesi n.75-90 minuutin mittainen videopuhelu-aika (tavallinenkin puhelu onnistuu). Investointi itseesi on 111€ (sis.25% ALV), maksu tulee olla maksettuna ennen yhteistä aikaamme. 

Healing goes Sparkling (VIP)

Oletko sinä Äiti/Isi eli VIP (Very Important Parent)? Jos kyllä, niin lue eteenpäin!

Olen itse ollut äiti yli 12 vuotta kahdelle rakkaalla lapselleni ja MINÄ TIEDÄN, miten rankkaa vanhemmuus joskus on. Tiedän myös, miten TÄRKEÄÄ on OTTAA OMAA AIKAA ITSELLEEN. Tiedän, miten tärkeää on HUOLEHTIA OMASTA HYVINVOINNISTA, jotta jaksaa olla rakastava vanhempi.

Tämä idea, Healing goes Sparkling, lähti siitä yksinkertaisesta ajatuksesta, miten tärkeää meidän vanhempien on OTTAA omaa aikaa itselleen, harvoin (ellei sinulla ole maailman huolehtivaista ja kultaista kumppania) sitä sinulle tarjotaan.

ELI! Miltä kuulostaa parantava, intuitiivinen kanavointi sessio kuplivan kera? On sitten lasissasi lehtikuohuvaa, kuplavettä tai skumppaa, nostamme yhdessä MALJAN elämälle ja erityisesti SINULLE. <3 Nautiskelemme hetkestä, johon rakkaat lapset eivät ole kutsuttuja.

Sinä saat tulla juuri sen näköisenä ja laisena kuin OLET. Et tarvitse edes meikkiä – ellei se piristä itseäsi. <3 Ainut asia, jonka tarvitset mukaan, on lapsi kuplivaa sekä varmuuden siitä, että saat olla hetken yksin. Yksin minun ja henkioppaiden kanssa. <3

Yhdessä paneudumme sitten aiheeseen, joka hiertää, tai johon haluat saada ohjausta. 

Huomio! Kanavointi EI ole ennustamista, joten en pysty nähdä tulevaisuuteesi. Kanavointi keskittyy nykyhetkeen, tulevaisuutesi muokkaantuu KOKO ajan omien valintojesi kautta. Mikään ei siis koskaan ole kirjoitettu kiveen, olethan Vapaa Sielu.

Parantavan tunnin tarkoitus on nimensä mukaisesti PARANTAA, ei ennustaa. Intentio on aina Sinun ja kaikkien muiden osallisten (erityisesti lapsesi) Korkeimmaksi Parhaaksi, sekä auttaa sinua yhdistymään oman Sielusi Totuuden kanssa.

Minulla on palava halu auttaa Sinua. Oli sitten haasteesi mikä vain. Minä ja Valonauttajat, erityisesti Äiti Maria, olemme valmiina ja olemassa Sinua varten. <3

Ota siis rohkeasti yhteyttä kirsi@waterlily.fi, sopiaksesi n.75-90 minuutin mittainen videopuhelu-aika (tavallinenkin puhelu onnistuu). Investointi itseesi on 111€ (sis.25% ALV), maksu tulee olla maksettuna ennen yhteistä aikaamme.

p. +358408322188

Seuraa minua somessa

    

Seuraa minua somessa

p. +358408322188