fbpx

Healing Hour

Intuitiivinen energiahoito & kanavointi

Olen tehnyt perinteisiä Reiki -hoitoja vuodesta 2016, mutta sisäinen ohjaus on muuttanut sittemmin tapaani toimia parantajana. Nykyisin toimin aivan täysin intuitiivisesti, ja hoitoon liittyy myös kanavointia, jonka saat hoidon jälkeen ääniviestinä. Sen lisäksi tarjoan sinulle myös mahdollisuuden varata erikseen puhelinajan, jolloin käymme yhdessä läpi mitä hoidon aikana ja sen jälkeen taphtui. Tämä siis kuuluu hintaan, mutta ei ole pakollista, ja tapahtuu jonakin toisena päivänä hoidon jälkeen.

Onko elämässäsi jokin poltteleva kysymys tai haaste, johon haluaisit ohjausta ja apua?

Tämä parantava hetki on tarkoitettu sinulle, jolla on tarve saada tukea ja parannusta johonkin tiettyyn haasteeseen tai elämäntilanteeseen. 

Tämä on tarkoitettu sinulle, joka on jumissa tien risteyksessä ja kaipaa johdatusta.

Tämä on sinulle, joka on valmis kuulemaan asian niin kuin se minulle tuodaan. Välillä totuus voi tehdä kipeää, olethan siis valmis vastaanottamaan viestin sellaisena kuin se tulee. 

Toki olet erittäin tervetullut hoitoon ihan ilman mitään erityistä syytä, aina ei tarvitse tietää, riittää kun sydän ohjaa. <3

Minun tehtäväni on olla kanava sinun ja henkimaailman välillä. Toimitan ne viestit, jotka minä saan. 

Huomio! Kanavointi EI ole ennustamista, joten en pysty nähdä tulevaisuuteesi. Kanavointi keskittyy nykyhetkeen, tulevaisuutesi muokkaantuu KOKO ajan omien valintojesi kautta. Mikään ei siis koskaan ole kirjoitettu kiveen, olethan Vapaa Sielu. 

Tämän parantavan hoidon tarkoitus on nimensä mukaisesti PARANTAA, ei ennustaa. Intentio on aina Sinun ja kaikkien muiden osallisten Korkeimmaksi Parhaaksi.  

Minä ja Valonauttajat olemme valmiina ja olemassa Sinua varten. <3 En siis missään nimessä tee hoitoa yksin – minulla on suuri joukko ihania valon oppaita kanssani, voit olla varma, että hoito kanavoituu Korkeimmasta Rakkaudesta, Alkulähteestä. Minä itse en siis ”anna” mitään energiaa, vaan toimin kanavana, jotta voin herättää sinun sisäisen parantajasi.

Jos tämä kutsuu sinua, ota yhteys kirsi@waterlily.fi, sopiaksesi aika hoitoon. Investointi itseesi on 222€ (sis.25% ALV), maksu tulee olla maksettuna ennen yhteistä aikaamme. 

Miten muut ovat kokeneet tämän uudenlaisen hoidon?

”En kadu pätkääkään, että tein päätöksen kokeilla Kirsin Healing-etähoitoa! Hoito ei kuitenkaan ollut samanlainen, kuin mihin olen tottunut. Olen aikaisemmin pitänyt tärkeänä, että ennen varsinaista hoitoa saan puhua sillä hetkellä elämässäni meneillään olevat asiat hoitajalle. Nyt aloitettiin kuitenkin suoraan hoidolla, mikä osoittautui loppujen lopuksi todella hyväksi toimintatavaksi. Kirsi teki hoidon sisäisessä johdatuksessa, puhtaasti korkeimmaksi parhaakseni. Ilman rajoittavia ennakkokäsityksiä. Hoito tuntui kehossa hyvin lempeältä, mutta nostatti kuitenkin vahvasti tunteita pintaan. Tunsin, että syvällisellä tasolla tapahtui merkittäviä asioita. Arvostan Kirsin rohkeutta tehdä hoitoja omalla tavallaan, vahvan intuitionsa johdatukseen luottaen. Hoidon jälkeen sain Kirsiltä pitkän ääniviestin, jossa hän kertoi hoidon aikana saamistaan viesteistä. Aivan uskomatonta synkroniaa ilmeni monessa kohtaa. Ja viestit natsasivat täydellisesti sen hetkiseen elämäntilanteeseeni ja toivat minulle vahvistusta, että haasteista huolimatta kaikki on juuri niin kuin tuleekin olla.” 

”Kiitos Kirsi. Hoitosi oli kuin lämmin ja vahva syli jossa oli hyvä ja turvallinen levätä. Tunsin vahvoja ja parantavia energioita ympäri kehoani ja ihanaa miten näit paljon samoja asioita joita itsekin koin hoidon aikana. Hoidon jälkeiset viestit vain vahvistivat hoidon aikana kokemiani asioita. Olet todella upea ja taitava parantaja!”

”Kiitos ihanasta hoidosta. Yleensä menen hoidoissa aliseen mutta nyt olin ylisissä ja mulle näytettiin paljon tärkeitä asioista ja asioiden merkityksiä. Hoito tuntui kaikkialla kehossa, jossain vaiheessa vasen polvi vaan heilui puolelta toiselle. Oli tosi, tosi voimallinen ja rakastava hoito. Kiitos Kirsi.”

p. +358408322188

Seuraa minua somessa

    

Seuraa minua somessa

p. +358408322188