fbpx

Omaa Aikaa

Seuraava retriitti huhtikuussa 5-12.4.2024

Tervetuloa viikon matkalle Espanjan auringon alle, Malagan Benalmadenaan, nauttimaan omasta ajasta sekä ihanasta itsestäsi. Luvassa on luksusta sekä intuitiivista kundaliinijoogaa (lue siitä lisää TÄÄLTÄ) upeassa 4 tähden suositussa merenrantahotellissa (Estival Torrequebrada), jossa nautit koko viikon täydestä All-Inclusive palvelusta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia yhtään mistään, nyt on lupa antautua hemmottelulle ja keskittyä itseensä sekä omiin unelmiinsa. Tämän viikon teemana on Self-Love.

Miten kohtelet itseäsi? Pistätkö aina kaikki muut etusijalle? Osaatko antaa itsellesi anteeksi?

Retriitin tarkoitus on eheyttää, auttaa muistamaan kuka oikeasti olet ja miksi olet täällä. Kundaliinijooga,  kirjoitusharjoitukset ja mantrat sekä muut meditaatiot avaavat meitä, ja ovat samalla hyvin parantavia. <3

Tiesitkö, että ILO ja NAUTINTO ovat pikateitä eheytymiseen? Sielusi kehrää aina kun saa iloita.

 

Aikataulu:

8:00 Aamujooga salissa, josta aukeaa upea näkymä merelle

9:00 Runsas Buffet aamiainen

10:30 Päivän Workshop, joka sisältää joogaa, kirjoitusharjoituksia sekä keskustelua

13:00 Lounas yhdessä tai yksin nauttien omasta rauhasta Buffeessa

14-18 Omaa aikaa, jolloin myös mahdollisuus käydä omatoimiretkillä tai vaikkapa shoppailemassa tai hotellin omassa Spassa

18:00 Ilta-meditaatio merenrannalla

19:00 Luksus illallinen

 

 

Hinnat:

(sisältää KAIKEN muun paitsi lennot ja lentokenttäkuljetuksen, joka on n.30€) ovat:


1hh 983€ per hlö
2hh 817€ per hlö (kun tulet ystävän kanssa)

 Ilmoittautuminen sähköpostilla kirsi@waterlily.fi

Täältä voit lukea lisää hotellista.

Ilmoittautuminen on nyt AUKI. Varatessasi paikan, maksetaan 350€ varausmaksu, joka kattaa jooga-opetuksen sekä upean joogatilan vuokran. Hotellimaksu (467€/633€ riippuen onko 1hh/2hh) maksetaan hotellille suoraan viikko ennen retriittiä, ja lennot varataan itse. 

Perjantai 5.4 on varattu matkustuspäiväksi, hotelliin voi saapua jo aamupäivällä, toki huoneen saa vasta klo 14, mutta All Inclusive -palvelut ovat heti käytettävissäsi kun saavut, ja matkatavaroita voi säilyttää respassa. Lopetamme retriitin yhdessä torstaina illalliseen, ja huone tulee luovuttaa perjantaina 12.5 klo 11 mennessä. All Inclusive -palvelut on voimassa perjantaina vielä klo 12 asti, jos lentosi lähtee myöhemmin.

Keskilämpötila Malagassa on huhtikuussa n.22C astetta, lämmintä siis on. Hotelli sijaitsee 17 km Malagan lentokentältä. Mikäli tulijoita tulee samalla lennolla, järjestetään niin, että voitte tulla yhteisellä taksilla. Tarvitset mukaan oman joogamaton.

Peruutusehdot: 

Mahdollisen sairastumisen sattuessa, olet itse vastuussa omasta hotellimaksusta (viikkoa ennen veloitetaan ensimmäinen yö, loput maksat kun saavut hotellille) ja lennoista. Varausmaksua ei voida palauttaa kokonaisuudessaan, mahdolliset hyvitykset käsitellään tapauskohtaisesti, jos tulisi äkillisiä peruutuksia sairaudesta tms. johtuen.

Muistathan myös huolehtia, että oma matkavakuutuksesi on voimassa. 

Ja ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa, vastaan sinulle mielelläni.

 

Palautteita aiemmista retriiteistä:

”Kiitos Kirsi ihanasta retriitistä Espanjan auringon alla. Tämä viikko ei olisi voinut tulla parempaan aikaan, se oli juuri sitä mitä tarvitsin. Ihanaa joogan ohjausta ja yhdessäoloa samanhenkisten naisten seurassa. Aivan täydellinen viikko. Lähden täältä energisenä ja rakkautta täynnä ja haluan jatkaa tässä mielentilassa monien hyvin neuvojen avulla.”

”Tämä viikko on ollut todella ainutlaatuinen, todella viihtynyt uusien asioiden äärellä. Opettaja oli todella hyvä ja hyvällä energialla. Ryhmä aivan fantastinen, avoin ja sydämellinen. En olisi parempaa viikkoa toivonut. Kiitos kaikesta, toivon että pääsen uudestaan. Kiitos.”

”Äärimmäinen kiitollisuus, että tänne päädyin. Tai minut johdateltiin. Sopi tähän muutoksen elämänvaiheeseen kuin nenä päähän. Nautin joogasta ja tulen sitä varmasti jatkamaan. Muutenkin kokonaisuus tuki hienosti jo aloittamaani prosessia ja vahvisti omia ajatuksia. … Toivottavasti pääsen uudelleen retriitillesi. Kiitos Kirsi kun seuraat omaa polkuasi ja autat muita löytämään omansa.”

”Ensimmäinen joogaretriittini ikinä ja matkalle lähdin täysin avoimin mielin. Kun saavuin hotelille, ensimmäinen ajatus oli että ”wow” tästä on pakko tulla upea loma! Mitkä puitteet!
Hotellin spa, altaat ja ravintola palveli ja hemmotteli viikkoamme täydellisesti.
Kun tapasin ekana päivänä Kirsin aulassa, vastaanotto oli ihanan aurinkoinen ja lämmin. Kirsin valovoimaista luonnetta ei vaan voinut vastustaa. Tavattuani muut ”jogit” tuli hyvin nopeasti lämmin ja avoin tunne. Pystyin luottamaan ja heittäytymään hetkeen. Kundaliinijooga oli täysin uusi joogamuoto minulle, joten se vaati hieman totuttelua. Workshopit ja päivittäiset teemat oli kaiken kaikkiaan eheä kokonaisuus. Kotiin palattua hymy nousi kasvoille. Miten onnellinen että lähdin tälle itsetutkiskelu matkalle. Kiitos Kirsi kaikesta! Nyt on hyvä olla ja jatkaa matkaa minuuteen.”

”Kiitos ihanasta viikosta. Joogaretriitti on ollut ihana kokemus, jonne voisi tulla milloin vain uudelleen. Ohjelma oli monipuolinen yhdistelmä fyysisiä ja henkisiä harjoituksia. Kirjoitusharjoituksista pidin paljon. Tästä viikosta jää paljon kotimatkalle ja omaan arkeen!”

”Kiitos kuluneesta viikosta, se oli täydellinen sellaisena kuin se oli. Viikko oli ihana, pidin tavastasi opettaa joogaa, ja toivon, että se elää jatkossakin elämässäni. Hotelli, ruuat ym. olivat kaikin puolin hyvät.”

”Tämä joogaretriitti oli eka kosketus pidempiaikaiseen joogan harjoittamiseen. Hyppy tuntemattomaan kannatti, tää on ollut ihan mahtava viikko! Aamut on ollut ihana aloittaa joogalla, päivällä itsetutkiskelua/joogaa/meditaatiota ja illalla vielä wrap-up. Aikaa jää myös omille reflektioille ja muiden kanssa olemiseen + tietysti auringosta nauttimiseen! Kaikkea on juuri sopivasti! Näen sut pioneerina, tuomaan uudenlaista kundaliinijoogaa ja ajattelua, nostattamaan meidän kaikkien värähtelyä.” 

”Upea kokemus. Rauhoittavat ja toisaalta vahvistavat joogaharjoitukset. Kauniit ja syvät meditaatiot. Kertakaikkisen hyvä olo tuli. Rakastin kovasti ilmapiiriä, jonka Kirsi loi. Se sallivuus ja vapaus, jota sai nauttia, oli harvinaislaatuista. Ohjelma myös sopiva. Teema oli juuri oikea itselleni.”

”Iso kiitos, on ollut mahtava viikonloppu, täynnä oivalluksia, onnistumisia, iloa ja tunteita. Kirsi vetäjänä ollut huippu, aito ja aurinkoinen, myös ihmiset retriitillä ihania. Aitoa kohtaamista ja läsnäoloa.”

”Olen erittäin kiitollinen, että sain osallistua tähän. Mieli rauhoittui, ohjelma oli suunniteltu loistavasti, sopivasti kaikkea. Meidän ryhmä oli ihana, sai olla hiljaa jos halusi, mutta tulin myös kuulluksi. Mantrat auttoivat ihanasti unohtamaan muut mielessä seilaavat asiat.”

”Tunnelma oli koko viikonlopun seesteinen, hyväksyvä ja harmoninen, jokainen sai varmasti olla oma itsensä. Oli helppo osallistua aloittelijana ja Kirsin harjoitukset olivat lempeitä ja tasapainoisia.”

”Lämminhenkinen ja rakkaudellinen retriitti. Helppo tulla yksin samanhenkisten ihmisten seuraan. Kirsi on ihanan maanläheinen ja lämmin ohjaaja.”

”Hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, lämmin ilmapiiri. Omaa aikaa työstää asioita, hyvä että ohjelma ei ollut täyteen pakattu. Kirsi on loistava ohjaaja.”

”Retriitti tuli todella hyvään kohtaan elämässäni ja uskon, että pohdittavaa sekä käsiteltävää riittää vielä toviksi. Kundaliinijooga oli uusi tuttavuus, erityisesti pidin mantrojen yhdistämisestä harjoituksiin. Ensimmäinen retriittikokemus, ei varmasti jäänyt viimeiseksi.”

p. +358408322188

Seuraa minua somessa