fbpx

Omaa Aikaa ja Rentoutumista

Seuraava retriitti marraskuussa 1-8.11.2024

Saisiko olla hetki OMAA AIKAA?

Olet sitten Äiti, kumppani, työtoveri, niin eikö olisi ihanaa saada olla hetki tarpeeton? Ajattele miltä tuntuisi, kun kukaan ei huuda nimeäsi kokonaiseen viikkoon!

Minä tiedän kahden lapsen äitinä miten IHANAA ja myös TÄRKEÄÄ se on, siksi järjestän näitä irtiottoja arjesta. Tämä on jo viides järjestämäni retriitti Benalmadenassa, ja palautteet ovat olleet upeita, pääset lukemaan niitä kun skrollaat alaspäin. <3

Tervetuloa viikon matkalle Espanjan auringon alle, Malagan Benalmadenaan, nauttimaan omasta ajasta sekä ihanasta itsestäsi. Luvassa on luksusta sekä intuitiivista, parantavaa kundaliinijoogaa (lue joogasta lisää TÄÄLTÄ) upeassa 4 tähden suositussa merenrantahotellissa (Estival Torrequebrada), jossa nautit koko viikon täydestä All-Inclusive palvelusta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia yhtään mistään, nyt on lupa antautua hemmottelulle ja keskittyä itseensä sekä omiin unelmiinsa. Tämän viikon teemana meillä on intuitio ja omaan Korkeimpaan Itseen yhdistyminen. Intuitio on Sielusi puhetta, osaatko pysähtyä kuuntelemaan sitä? Sinun sisälläsi on kaikki vastaukset, minun tehtäväni on opastaa sinua löytämään ne. Kukaan muu ei voi tietää sinun parastasi kuin Sinä itse. Jos siis haluat oppia kommunikoimaan itsesi ja henkimaailman kanssa, tämä retriitti on sinulle!

Retriitin tarkoitus on eheyttää, auttaa muistamaan kuka oikeasti olet ja miksi olet täällä. Kundaliinijooga,  kirjoitusharjoitukset ja mantrat sekä muut meditaatiot avaavat meitä, ja ovat samalla hyvin parantavia. <3

Tiesitkö, että ILO ja NAUTINTO ovat pikateitä eheytymiseen? Sielusi kehrää aina kun saa iloita. Kaikessa henkisessä työskentelyssä on hyvä muistaa tasapaino. Välillä sukelletaan todella syvälle, annetaan itkujen tulla, ja tunnetaan kaikki se mikä on ollut painuksisssa. Sitten taas nautitaan hyvästä ruuasta ja viinistä pilke silmäkulmassa. Elämän on oltava elämänmakuista!

Kuka opettajasi on?

Olen kahden itsepäisen lapsen äiti, ja kulkenut henkisellä polulla yli 20 vuotta. Olen joogannut teinistä lähtien, mutta kundaliinijooga vei sydämeni vuonna 2014, jota olen siitä lähtien harjoittanut. Olen henkinen kapinallinen, ja tykkään tehdä asiat aina omalla tavallani. Vahva ohjaus kutsui minua myös muuntamaan tapaani opettaa kundaliinijoogaa, ja niin vuonna 2021 Inner Flow oli syntynyt, se on intuitiivista, parantavaa kundaliinijoogaa. Harjoitan itse joogaa päivittäin, ja henkisyys on minulle sama asia kuin ihmisyys. Todellinen henkisyys on taitoa olla oma, autenttinen itsensä, seistä sydän auki, haavoittuvaisena. Arki on minulle tärkeää, ja se kuinka ”henkiseksi” itsensä määrittelee, näkyy arjessa. Arki ja läheiset ihmiset ovat elämämme suurimpia henkisiä opettajia. Minun tehtäväni on auttaa sinua yhdistymään omaan Korkeimpaan itseesi ja muistuttaa sinua kuka todella olet. Kaikki paraneminen lähtee rehellisyydestä ja rakkaudesta itseä sekä muita kohtaan

 

Aikataulu:

8:00 Aamujooga salissa, josta aukeaa upea näkymä merelle

9:00 Runsas Buffet aamiainen

10:30 Päivän Workshop, joka sisältää joogaa, kirjoitusharjoituksia sekä keskustelua

13:00 Lounas yhdessä tai yksin nauttien omasta rauhasta Buffeessa

14-18 Omaa aikaa, jolloin myös mahdollisuus käydä omatoimiretkillä tai vaikkapa shoppailemassa tai hotellin omassa Spassa

18:00 Ilta-meditaatio merenrannalla

19:00 Luksus illallinen

 

 

Hinnat:

(sisältää KAIKEN muun paitsi lennot ja lentokenttäkuljetuksen, joka on n.30€) ovat:


1hh 1056€ per hlö
2hh 880€ per hlö (kun tulet ystävän kanssa)

 Ilmoittautuminen sähköpostilla kirsi@waterlily.fi

Täältä voit lukea lisää hotellista.

Ilmoittautuminen on nyt AUKI. Varatessasi paikan, maksetaan 350€ varausmaksu, joka kattaa jooga-opetuksen sekä upean joogatilan vuokran. Hotellimaksu (706€/530€ riippuen onko 1hh/2hh) maksetaan hotellille suoraan viikko ennen retriittiä, ja lennot varataan itse. 

Perjantai 1.11 on varattu matkustuspäiväksi, hotelliin voi saapua jo aamupäivällä, toki huoneen saa vasta klo 14, mutta All Inclusive -palvelut ovat heti käytettävissäsi kun saavut, ja matkatavaroita voi säilyttää respassa. Lopetamme retriitin yhdessä torstaina illalliseen, ja huone tulee luovuttaa perjantaina 8.11 klo 11 mennessä. All Inclusive -palvelut on voimassa perjantaina vielä klo 12 asti, jos lentosi lähtee myöhemmin.

Keskilämpötila Malagassa loka-marraskuussa n.20C astetta varjossa, lämmintä siis on. Hotelli sijaitsee 17 km Malagan lentokentältä. Mikäli tulijoita tulee samalla lennolla, järjestetään niin, että voitte tulla yhteisellä taksilla. Tarvitset mukaan oman joogamaton.

Peruutusehdot: 

Mahdollisen sairastumisen sattuessa, olet itse vastuussa omasta hotellimaksusta (viikkoa ennen veloitetaan ensimmäinen yö, loput maksat kun saavut hotellille) ja lennoista. Varausmaksua ei voida palauttaa kokonaisuudessaan, mahdolliset hyvitykset käsitellään tapauskohtaisesti, jos tulisi äkillisiä peruutuksia sairaudesta tms. johtuen.

Muistathan myös huolehtia, että oma matkavakuutuksesi on voimassa. 

Ja ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa, vastaan sinulle mielelläni.

 

Palautteita aiemmista retriiteistä:

”Viimeinkin toteutui yksi unelmani, osallistuminen joogaretriitille ulkomaille ja vieläpä Espanjaan! Self-Love kevätretriitti täytti kaikki toiveeni, jopa ylitti moninkertaisesti! Kirsi on niin osaava, ihana, lempeä, hyväksyvä ja rakkaudella ohjaava guru. Luksustason hotelli hyvällä paikalla ja palveluilla. Ihanat Innerflow -aamujoogat herättelivät kehon ja mielen auringonnousun aikaan kohti päivän tapahtumia. Aamupäivän workshopit olivat ajatuksia herättäviä ja sukellettiin aika syvälle omiin kokemuksiin elämän varrella. Turvallisessa piirissä hyväksyvien ja ihanien retriitille osallistuvien joogien kera uskaltautui purkamaan syviäkin kokemuksia. Henkilökohtaisesti eniten rakastin Iltameditaatioita ulkona meren äärellä. Oi sitä tunnelmaa, rakkautta, maagisuutta ja ihmeitä meren pauhatessa ja meidän meditoidessa piirissä. Aistin vieläkin sen rakkaudellisen tunteen ja rauhan ja ilon mitä koin. Kiitos, Kiitos, Kiitos Kirsi.”

”Kiitos Kirsi ihanasta retriitistä Espanjan auringon alla. Tämä viikko ei olisi voinut tulla parempaan aikaan, se oli juuri sitä mitä tarvitsin. Ihanaa joogan ohjausta ja yhdessäoloa samanhenkisten naisten seurassa. Aivan täydellinen viikko. Lähden täältä energisenä ja rakkautta täynnä ja haluan jatkaa tässä mielentilassa monien hyvin neuvojen avulla.”

”Tämä viikko on ollut niin paljon kaikkea. Paljon enemmän kuin ’vain’ joogaretriitti. Olemme todella sukeltaneet syvälle sisimpäämme, ja se on antanut paljon. Olen syvästi nauttinut joogasta, mutta ennen kaikkea ihanista mantroista. Workshopit ovat myös antaneet paljon sekä mielen että sielun tasolla. Olen nauttinut auringosta, hyvästä ruuasta, palautumisesta. Tuntuu, että lähden kotiin täynnä rauhaa sekä uutta energiaa. Kiitos, on ollut aivan ihanaa.

”Joogaretriitti on ollut juuri sitä mitä toivoin: lepohetki, puhdistautuminen, kick-off uusille tuulille. Kirsi, olet huolella ja rakkaudella luonut toimivan kokonaisuuden, sydämesi jälki näkyy. Kiitos, kiitos, kiitos!”

”Tämä viikko on ollut todella ainutlaatuinen, todella viihtynyt uusien asioiden äärellä. Opettaja oli todella hyvä ja hyvällä energialla. Ryhmä aivan fantastinen, avoin ja sydämellinen. En olisi parempaa viikkoa toivonut. Kiitos kaikesta, toivon että pääsen uudestaan. Kiitos.”

”Äärimmäinen kiitollisuus, että tänne päädyin. Tai minut johdateltiin. Sopi tähän muutoksen elämänvaiheeseen kuin nenä päähän. Nautin joogasta ja tulen sitä varmasti jatkamaan. Muutenkin kokonaisuus tuki hienosti jo aloittamaani prosessia ja vahvisti omia ajatuksia. … Toivottavasti pääsen uudelleen retriitillesi. Kiitos Kirsi kun seuraat omaa polkuasi ja autat muita löytämään omansa.”

”Kiitos ihanasta viikosta. Joogaretriitti on ollut ihana kokemus, jonne voisi tulla milloin vain uudelleen. Ohjelma oli monipuolinen yhdistelmä fyysisiä ja henkisiä harjoituksia. Kirjoitusharjoituksista pidin paljon. Tästä viikosta jää paljon kotimatkalle ja omaan arkeen!”

”Kaikki oli mulle ihan uutta. Joogasta lähtien tykkäsin tosi kovasti, iso sydän kundaliinijoogaharjoituksista. Henkinen puoli tosiaan on mulle ihan uutta, matka vasta aluillaan. Ihanasti otit vastaan mut uutena ja huomioit ensikertalaisen ja selitit hyvin kaikki. Tällaista juuri kaipasin. Pysähtymistä omien ajatusten äärelle, ja tästä tämä jatkuu kunhan muistan myös kotona pysähtyä kuuntelemaan itseäni. Haluaisin kyllä toistekin lähteä matkallesi mukaan, oli niin ihanaa. Iso kiitos.

”Ensimmäinen joogaretriittini ikinä ja matkalle lähdin täysin avoimin mielin. Kun saavuin hotelille, ensimmäinen ajatus oli että ”wow” tästä on pakko tulla upea loma! Mitkä puitteet!
Hotellin spa, altaat ja ravintola palveli ja hemmotteli viikkoamme täydellisesti.
Kun tapasin ekana päivänä Kirsin aulassa, vastaanotto oli ihanan aurinkoinen ja lämmin. Kirsin valovoimaista luonnetta ei vaan voinut vastustaa. Tavattuani muut ”jogit” tuli hyvin nopeasti lämmin ja avoin tunne. Pystyin luottamaan ja heittäytymään hetkeen. Kundaliinijooga oli täysin uusi joogamuoto minulle, joten se vaati hieman totuttelua. Workshopit ja päivittäiset teemat oli kaiken kaikkiaan eheä kokonaisuus. Kotiin palattua hymy nousi kasvoille. Miten onnellinen että lähdin tälle itsetutkiskelu matkalle. Kiitos Kirsi kaikesta! Nyt on hyvä olla ja jatkaa matkaa minuuteen.”

”Kiitos kuluneesta viikosta, se oli täydellinen sellaisena kuin se oli. Viikko oli ihana, pidin tavastasi opettaa joogaa, ja toivon, että se elää jatkossakin elämässäni. Hotelli, ruuat ym. olivat kaikin puolin hyvät.”

”Tämä joogaretriitti oli eka kosketus pidempiaikaiseen joogan harjoittamiseen. Hyppy tuntemattomaan kannatti, tää on ollut ihan mahtava viikko! Aamut on ollut ihana aloittaa joogalla, päivällä itsetutkiskelua/joogaa/meditaatiota ja illalla vielä wrap-up. Aikaa jää myös omille reflektioille ja muiden kanssa olemiseen + tietysti auringosta nauttimiseen! Kaikkea on juuri sopivasti! Näen sut pioneerina, tuomaan uudenlaista kundaliinijoogaa ja ajattelua, nostattamaan meidän kaikkien värähtelyä.” 

”Upea kokemus. Rauhoittavat ja toisaalta vahvistavat joogaharjoitukset. Kauniit ja syvät meditaatiot. Kertakaikkisen hyvä olo tuli. Rakastin kovasti ilmapiiriä, jonka Kirsi loi. Se sallivuus ja vapaus, jota sai nauttia, oli harvinaislaatuista. Ohjelma myös sopiva. Teema oli juuri oikea itselleni.”

p. +358408322188

Seuraa minua somessa