fbpx

Nauti viikko valossa

29.10-5.11.2022

Tervetuloa viikon matkalle Espanjan auringon alle, Malagaan (Benalmadena) nauttimaan omasta ajasta sekä ihanasta itsestäsi. Luvassa on luksusta sekä intuitiivista kundaliinijoogaa upeassa 4 tähden merenrantahotellissa (Estival Torrequebrada), jossa nautit koko viikon täydestä All-Inclusive palvelusta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia yhtään mistään, nyt on lupa antautua hemmottelulle ja keskittyä itseensä sekä omiin unelmiinsa. Tämän viikon teemana on Unelmien manifestointi.

Mitä Sinä OIKEASTI haluat ja kuinka saavuttaa omat unelmat?

Retriitin tarkoitus on myös eheyttää. Kundaliinijooga,  kirjoitusharjoitukset ja mantrat sekä muut meditaatiot avaavat meitä, ja ovat samalla hyvin parantavia. <3

Tiesitkö, että ILO ja NAUTINTO ovat pikateitä eheytymiseen? Sielusi kehrää kun saa iloita.

 

Aikataulu:

8:00 Aamujooga salissa, josta aukeaa upea näkymä merelle

9:00 Runsas Buffet aamiainen

10:30 Päivän Workshop, joka sisältää joogaa, kirjoitusharjoituksia sekä keskustelua

13:00 Lounas yhdessä tai yksin nauttien omasta rauhasta Buffeessa

14-18 Omaa aikaa, jolloin myös mahdollisuus käydä omatoimiretkillä tai vaikkapa shoppailemassa tai hotellin omassa Spassa

18:00 Ilta-meditaatio ulkona Luonnon helmassa

19:00 Luksus illallinen

Aloitamme yhdessä launtaina 29.10 klo 18 ja lopetamme perjantaina 4.11 illalla, joten lauantai 5.11 on pyhitetty kotiinpaluulle.

Jos lentosi saapuu lauantaina 29.1o myöhemmin kuin  18, se ei haittaa yhtään, ”virallinen” ohjelma-osuus alkaa sunnuntaina klo 8:00

 

 

Hinnat:

(sisältää kaiken muun paitsi lennot ja lentokenttäkuljetuksen) ovat:


1hh 980€ per hlö
2hh 810€ per hlö

 

Täältä voit lukea lisää hotellista.

Ilmoittautuminen on nyt AUKI. Varatessasi paikan, maksetaan 300€ varausmaksu, joka kattaa jooga-opetuksen sekä upean joogatilan vuokran. Hotellimaksu (510/680€ riippuen huonevaihtoehdosta) maksetaan hotellille suoraan viikko ennen retriittiä, ja lennot varataan itse. Mitä nopeammin lennot varaa sen edullisempia ne yleensä ovat. 

Keskilämpötila Malagassa on tuolloin on n. 20-25 astetta. Hotelli sijaisee n.15km Malagan lentokentältä.

 

Peruutusehdot: 

Mahdollisen sairastumisen sattuessa, olet itse vastuussa omasta hotellimaksusta (tarkemmat peruutusehdot saat hotellilta) ja lennoista. Joogaopetuksen osuudesta voidaan palauttaa 50% sairastodistusta vastaan.

Muistathan myös huolehtia, että oma matkavakuutuksesi on voimassa. 

Ja ethän epäröi ottaa yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa, vastaan sinulle mielelläni.

Palautteita aiemmista retriiteistä:

”Upea kokemus. Rauhoittavat ja toisaalta vahvistavat joogaharjoitukset. Kauniit ja syvät meditaatiot. Kertakaikkisen hyvä olo tuli. Rakastin kovasti ilmapiiriä, jonka Kirsi loi. Se sallivuus ja vapaus, jota sai nauttia, oli harvinaislaatuista. Ohjelma myös sopiva. Teema oli juuri oikea itselleni. Niin hyvä henki vallitsee koko kartanossa.”

”Iso kiitos, on ollut mahtava viikonloppu, täynnä oivalluksia, onnistumisia, iloa ja tunteita. Kirsi vetäjänä ollut huippu, aito ja aurinkoinen, myös ihmiset retriitillä ihania. Aitoa kohtaamista ja läsnäoloa.”

”Olen erittäin kiitollinen, että sain osallistua tähän. Mieli rauhoittui, ohjelma oli suunniteltu loistavasti, sopivasti kaikkea. Meidän ryhmä oli ihana, sai olla hiljaa jos halusi, mutta tulin myös kuulluksi. Mantrat auttoivat ihanasti unohtamaan muut mielessä seilaavat asiat. Puitteet oli mielettömät.”

”Tunnelma oli koko viikonlopun seesteinen, hyväksyvä ja harmoninen, jokainen sai varmasti olla oma itsensä. Oli helppo osallistua aloittelijana ja Kirsin harjoitukset olivat lempeitä ja tasapainoisia. Upea miljöö ja kartano, aivan ihana henkilökunta.”

”Lämminhenkinen ja rakkaudellinen retriitti. Helppo tulla yksin samanhenkisten ihmisten seuraan. Kirsi on ihanan maanläheinen ja lämmin ohjaaja. Ihanan maukasta ruokaa ja Patruunantalossa on mielettömän hyvä fiilis.”

”Aivan ihana viikonloppu täynnä kauniita hetkiä – rauhoittumista, naurua ja oman sydämen äänen kuuntelua. Paikka, jossa voi löytää taas sydämen äänen pysähtymällä hetkeen ja lähteä luottavaisesti seuraamaan sitä.”

”Hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus, lämmin ilmapiiri. Omaa aikaa työstää asioita, hyvä että ohjelma ei ollut täyteen pakattu. Kirsi on loistava ohjaaja.”

”Retriitti tuli todella hyvään kohtaan elämässäni ja uskon, että pohdittavaa sekä käsiteltävää riittää vielä toviksi. Kundaliinijooga oli uusi tuttavuus, erityisesti pidin mantrojen yhdistämisestä harjoituksiin. Ensimmäinen retriittikokemus, ei varmasti jäänyt viimeiseksi. Paikka oli aivan ihana, ja nurkan takaa löytyi ihmeteltävää. Kaikkialla oli todella siistiä ja ruoka oli maittavaa.”

”Alusta asti lämmin ja ihana tunnelma. Hyvät harjoitussarjat, oli helppo ensikertalaisena pysyä mukana. Mantrat oli ihania, niitä olisi voinut tehdä loputtomiin. Sopivasti ohjelmaa ja vapaa-aikaa. Ihanat puitteet, ihana kartano, hyvä ruoka.”

PERUUTUSEHDOT:

Jos perut osallistumisesi alle 14 vrk tapahtuman alusta, 100€ varausmaksua ei palauteta. Jos taas perut osallistumisesi reilusti ennen (yli 15 vrk retriitin alusta) tapahtumaa, saat kaikki rahasi takaisin.

p. 040-8322188

Seuraa minua somessa

    

Y-tunnus: 3204948-2
kirsi@waterlily.fi