fbpx

Mikä susta tulee isona? Kysymys, jonka kuulemme elämämme aikana monia kertoja, joko itseltämme tai muilta. Vastauskin usein vaihtuu yhtä monta kertaa kuin kysytään. Niin on ainakin itselleni käynyt. Neljävuotiaana halusin olla balettitanssija ja balettiluistelija. Sitten eläinlääkäri, toimittaja, lentoemäntä, vaatekauppias ja luokanopettaja. Elämä johdatti minut kummallisten sattumien kautta steinerpedagogisiin luokanopettajaopintoihin ja niin minusta valmistui steinerkoulun luokanopettaja vuonna 2011. Olin onnellinen ja ajattelin, että miten ihanaa, kun on turvallinen päivätyö.

Yhä useammin ja useammin kuitenkin löysin itseni stressaantuneena ja höyrypäisenä äitinä, AINA laskemassa päiviä seuraavaan lomaan. Perheenikin kärsi tilanteesta, ymmärsin, että joku palanen ei nyt ole kohdallaan. Samoihin aikoihin törmäsin Facebookissa neliapilamaiseen kuvaan, joka kysyi seuraavat asiat työstäni:

  1. Oletko hyvä siinä mitä teet?
  2. Tarvitseeko maailma sitä?
  3. Saatko siitä palkkaa?
  4. Rakastatko sitä?

Kolme ensimmäistä kohtaa oli helppoja, mutta viimeistä en pystynyt allekirjoittamaan. En rakastanut työtäni.

 

Siitä se sitten lähti. Oman unelmieni työn etsiminen. Halusin tehdä sellaista työtä, joka ei tuntuisi työnteolta. Sellaista työtä, jossa sydän on mukana, ja mikä tärkeintä, sellaista työtä, jossa ei tarvitse laskea päiviä seuraavaan lomaan! Ainut pieni ongelma vain oli, että minulla ei ollut harmainta aavistusta, mitä se voisi olla. Apu löytyi eräästä kirjoitusharjoituksesta, jonka löysin Niina-Matildan Näkijä -kirjasta.

Aloin kirjoittamaan. Ja kirjoittamaan. Kirjoitin ja loin omaa elämäntehtävääni. Tämä harjoitus on pysynyt elämässäni siitä asti ja olen aina muutaman vuoden välein tehnyt sen uudestaan. Matkan varrella se on hieman muuttunut ja olen tehnyt harjoituksesta omanlaisen. Ja JOKA kerta se on auttanut ja selkeyttänyt päämäärääni, joka kerta. Niin, tässä minä nyt olen, oman joogastudion perustanut ikionnellinen yrittäjä, toteuttamassa elämäntehtävääni. <3

 

Olen niin hämmästynyt harjoituksen voimasta, että haluan muidenkin hyötyvän siitä. Haluan, että juuri Sinä voit nauttia elämästäsi, tehdä sellaista työtä, jota RAKASTAT. Siksi loin kurssin, jotta mahdollisimman monella olisi pääsy tähän taianomaiseen työkaluun. Kurssi on Sinulle, joka et vielä tiedä mitä haluat ”isona” tehdä, mutta myös Sinulle, jolla on jo jonkinlainen käsitys elämäntehtävästäsi; se vaan ei ole vielä täysin kirkastunut.

 

Minusta ei tullut balettiluistelijaa, mutta loin itselleni vähintään yhtä ainutlaatuisen ammatin olemalla oma itseni.

 

BE YOU & Create The Life You Want!

 

Osta verkkokurssi täältä:  https://waterlily.vipmembervault.com/products/courses/view/1037774