fbpx

Mä jäin kolme kertaa lukkojen taakse, enkä päässyt sisään. Kolme kertaa, enkä vieläkään uskonut! Myös kaikki joogastudion kasvit kuolivat. Intuitio välillä kuiskutteli, mutta en kuunnellut. Mun piti matkata Mäntyharjulle asti, näkijää tapaamaan, jossa henget sen minulle kertoivat; on tullut aika sulkea joogastudio, aika pudottaa vanha pois. Ja kuulemma heti. Olin hieman äimistynyt, mutta ymmärsin yskän – ne merkit, totta kai, miksi en heti tajunnut… Olen kuulemma tullut tänne Luomaan Uutta, jotakin mitä ei vielä ole. Vanhan jatkaminen (kundaliinijooga) ei ole vaihtoehto, koska maailma valmistautuu uuteen aikaan. Mut on kuulemma laitettu hyllylle. Vaihtopenkille.

Vanha minäni olisi hämmentynyt ja peloissaan: ”Ai minä? En minä sellaista… Ei minusta ole siihen… En minä ole tarpeeksi hyvä luomaan jotakin uutta joogamuotoa…MINÄKÖ MUKA, oikeesti?” Uusi minäni, autenttinen itseni, täydellinen sieluni on aivan täysin valmis. Tänne vaan! Olen valmis tekemään sitä, jota tulin tänne Maahan tekemään. Olen pienestä pitäen tiennyt, että minulla on suuri elämäntehtävä. Se ei aina ole ollut selkeä, ja myönnettäköön, että vieläkään ei ihan jokainen pala ole oikealla paikalla, mutta tiedän, että henkimaailma työskentelee jatkuvasti kanssani, näyttäen seuraavan askeleen, kun on sen aika.

Toinen väkevä viesti oli seuraava: RAKASTA JA RAUHOITU. Rauhoittuminen (tai kärsivällisyys…!) ei ole vahvin puoleni, olen tekijä. Naissoturi. Seikkailijatar. Jopa pitelemätön, siteeratakseni Viikinki -henkiopastani, jolle annoin nimeksi Victoria. Nyt kuitenkin tiedän, että muita vaihtoehtoja ei ole. On otettava aikalisä. Luova tauko. On annettava uuden syntyä RAUHASSA. Sitten minut kuulemma otetaan hyllyltä pois. =) Joten, odotettavissa on uusiutumista, nahan luomista, sekä täällä nettimaailman puolella että henkisesti. Palveluni tulevat uudistumaan rajusti, yritykseni tulee olemaan aidompi, linjassa korkeimman itseni kanssa. Toivotan kauniin kaaoksen tervetulleeksi. <3

Sen verran tulevaisuuden suunnitelmista, että minä ja mieheni perustimme yhteisen yrityksen! Olemme kuulemma yhdessä elämässämme olleet Navajo -intiaaneja; mieheni shamaani ja minä hänen vaimonsa. Ihmiset tulivat meidän luoksemme parantumaan. Ja tämä on myös tämän elämämme tarkoitus. Olemme luomassa uutta projektia, jotta ihmiset voivat parantua ja löytää todellisen itsensä. <3 Meidän yhteisestä projektista sekä omasta luomuksestani lisää myöhemmin, kun Aika on kypsä. Stay tuned.

”Be still and the earth will speak to you.” -Navajo intiaanit