fbpx

 

14.10.2017 KirsiYleinen 

Kimallusta, säihkettä, glamouria! Täysihoitoa viiden tähden hotellissa. Spa -hoitoja ja shoppailua. Ihan peruskamaa joogaopettajalle, eikös.

Ystäväni tutustuttivat minut tässä taannoin astrologisten Alter Egojen maailmaan. Markku Mannisen sivuilla (trijata) on ohjelma, joka etsii syntymäajan -ja paikan perusteella oman luonnetyyppisi. Eteeni ilmestyi kuuluisuuden henkilöitä, joista yksi pomppasi heti silmiini, Paris Hilton. Aivan niin, itselläni oli sama reaktio. Mitä samaa meissä muka on?! Hetken verran sulateltuani asiaa, ymmärsin, että kukapa muukaan. Paris Hilton on täydellinen Alter Egoni! Olen aina rakastanut kaikkea tyylikästä, ja olenkin vuosien saatossa vitsaillut miehelleni, että minulle kelpaa vain Hilton -hotellit. Itse asiassa menimme jopa naimisiin Hilton Kalastajatorpalla.

Olen jo pitkään pyöritellyt mielessäni kysymyksiä liittyen joogaopettajuuteen. Saako joogaopettaja nauttia viiniä ruoan kanssa? Entä syödä mitä huvittaa? Joogaopettaja saatetaan helposti nostaa jalustalle ja ajatella hänen olevan täydellinen ihminen, jota katsotaan ylöspäin. Joogi on vegaani, ei käytä alkoholia, ei puhu rumia, harjoittelee kurinalaisesti, käyttää vain luonnonmukaisia asusteita ja on aina hyvällä tuulella. Kerron teille salaisuuden, minä en ole täydellinen joogi, enkä haluakaan olla. Haluan olla ihminen, joka nauttii elämästä ja ottaa arjen vastaan sellaisena kuin se on tullakseen. Minä syön ateriani kiitollisena, oli lautasella mitä oli. Nostan maljan ystäväni häissä ja nautin lasillisen kuplivaa muistaen elämän keveyden ja ilon. Päästelen ärräpäitä, kun viisivuotias ei lopeta veljensä kiusaamista lukuisista ystävällisistä yrityksistä huolimatta. Rakastan hienoja vaatteita, uusia kenkiä ja laukkuja, ja kannan niitä ylväästi.

Ei ole mitään hävettävää olla Paris Hilton! Tärkeintä on olla rehellinen itselleen ja olla oma aito itsensä. Rakasta itseäsi täysillä juuri sellaisena kuin olet. Jos voit nukahtaa iltaisin hymy huulilla ja tuntea olosi hyväksi, ei ole mitään väliä oletko täydellinen joogi vai Paris Hilton, kunhan olet onnellinen.
Muistakaamme, että olemme kaikki erilaisia, jokaisella on oma polkunsa kuljettavana, jokaisella on oma salainen persoonallisuutensa.

Kunnioittakaamme toisiamme ja valintojamme! Luota omaan sisäiseen viisauteesi ja kuuntele intuitiotasi. Kanna repussasi (tai Louis Vuittonin laukussa) mukana iloa ja säihkettä ja NAUTI elämästäsi niinku Paris Hilton.

Omistettu Alanyan joogaretriittiin osallistujille syksyllä 2017. Kiitos Rakkaat ikimuistoisesta reissusta.<3

Thanks to www.barefootfive.com for the picture!

Tagged intuitio, kundaliinijooga, sisäinen viisaus, valinnat