fbpx

Muistan, kuinka joskus nuorena ajattelin, että minun pitää valita. Olenko hiphoppari vai kermaperse? Olenko katu-uskottava hippi huiveineni ja puukoruineni vai tyylikäs nuori nainen Longchamp -laukkuineni? Ja ennen kaikkea, olenko joogi vai luksusta rakastava nautiskelija?

Kautta aikojen ihmisillä on ollut tarve lokeroida muita ihmisiä. Maija on sellainen oman tien kulkija ja Matti puolestaan järkevä periaatteen mies. Lilli on rokkari ja Teemu bisnesmies. Ehkä meillä on ollut tarve myös lokeroida itse itsemme? Minä olen vihreä, minä olen kommari, minä kuulun työväenluokkaan… Mutta miksi ihmeessä? Miksi haemme omaa identiteettiämme muualta? Minusta tuntuu, että tähän on tulossa muutos. 2020 -luvun hurja tietoisuudentason nousu tuo esiin aivan uusia puolia meistä itsestämme ja elämästä ylipäätään. Enää ei tarvitse ”kuulua joukkoon” – kaikesta on tullut hyväksyttävää. Ihmiset (ainakin osittain) ovat saaneet luvan olla sellaisia kuin ovat. Enää ei tarvitse valita. Mikä ihana vapaus!

Muistan, kuinka kävin vakavia keskusteluja itseni kanssa ennen siitä, että voinko kutsua itseäni joogiksi jos juon skumppaa ja rakastan shoppailua. Voinko olla henkinen ihminen, jos rakastan rahaa? Nyt ne ajatukset tuntuvat kaukaisilta ja hihitän niille. TIETYSTI voin olla! Voin olla ihan mitä vain minä haluan! Kukaan ei voi määrittää minua, paitsi minä itse niin halutessani.

Minä olen juppihippipunkkarijoogi, joka on vihdoin tajunnut, että ainoa oikea tapa olla täällä maailmassa on OLLA OMA ITSENSÄ. Ei tarvitse valita otatko rahat vai henkisen elämän! Voit saada ne molemmat, jos haluat. Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä. <3 Olet kaiken sen runsauden arvoinen. Täydellinen juuri sellaisena kuin olet.

Jos rahat JA henki houkuttelee, kannattaa osallistua kolmen päivän Runsauden Avaimet -verkkokurssiin:

https://waterlily.vipmembervault.com/products/courses/view/1037772

BE YOU & BE REAL!