fbpx

Reiki I tason kouluts

Reiki -energiahoito on luonnollinen hoitomuoto.

Minulla on suuri kunnia kouluttaa maailmaan lisää Reiki-hoitajia, oletko sinä joskus tuntenut vetoa tähän hoitomuotoon? 

Kurssiin sisältyy kattava manuaali, lounas sekä saat tietysti upeita, samanhenkisiä ystäviä tältä matkalta. <3 Saat kurssista itsellesi todistuksen ja voit heti alkaa hoitamaan itseäsi sekä muita.

Kenelle tämä sopii? Ihan kenelle vaan, joka tuntee sydämessään halua oppia hoitamaan itseään ja läheisiään, ja myös asiakkaita.  Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään, tärkeintä on, että kuulet kutsun. <3

Mitä tulet oppimaan kurssilla? Opit energian lainalaisuudet ja miten se kiertää ihmiskehossa. Käymme chakrat läpi perusteellisesti sekä tietysti hoidon struktuurin. Sinulla on myös runsaasti aikaa harjoitella hoidon tekemistä ja mikä ihaninta, saat itsekin vastaanottaa parantavaa energiaa kurssikavereiltasi ja rentoutua. Teemme myös yksinkertaisia harjoituksia kundaliinijoogasta.

Mitä kurssi maksaa? Kurssin kokonaiskustannus on 197€, ja siihen sisältyy ruuat, kaikki opetus sekä kattava kurssimateriaali.

Otan kurssille vain 4 ihmistä, joten varaa paikkasi nopeasti. <3

Mietityttääkö jokin asia? Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Reiki II -tason kurssilla opit symbolien ja kaukohoidon salat, sekä syvennät entisestään suhdettasi Reikin ihmeelliseen maailmaan sekä itseesi. Tarkempi kurssisisältö tulossa pian. Tämä kurssi on vain I-tason käynneille.

p. +358408322188

Seuraa minua somessa

    

Seuraa minua somessa

p. +358408322188