fbpx

Reiki I tason kouluts

Reiki -energiahoito on luonnollinen hoitomuoto.

Minulla on suuri kunnia kouluttaa maailmaan lisää Reiki-hoitajia, oletko sinä joskus tuntenut vetoa tähän hoitomuotoon? Kurssit järjestetään Pyhtään Stockforsissa, upeissa kartanomaisemissa, noin 1 tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Miniviikonloppuun sisältyy ruuat, majoitus ja opetus, sekä saat tietysti upeita, samanhenkisiä ystäviä tältä matkalta. <3 Saat kurssista itsellesi todistuksen ja voit heti alkaa hoitamaan itseäsi sekä muita.

Kenelle tämä sopii? Ihan kenelle vaan, joka tuntee sydämessään halua oppia hoitamaan itseään ja läheisiään, ja myös asiakkaita.  Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään, tärkeintä on, että kuulet kutsun. <3

Mitä tulet oppimaan kurssilla? Opit energian lainalaisuudet ja miten se kiertää ihmiskehossa. Käymme chakrat läpi perusteellisesti sekä tietysti hoidon struktuurin. Sinulla on myös runsaasti aikaa harjoitella hoidon tekemistä ja mikä ihaninta, saat itsekin vastaanottaa parantavaa energiaa kurssikavereiltasi ja rentoutua.

Miksi kurssi kestää yön yli? Haluan antaa sinulle kokonaisvaltaisen kokemuksen Reikin maailmasta, ja yksi siihen liittyvä upea aspekti on kiireettömyys ja läsnäolo. Koen tärkeäksi, että pääset kunnolla irrottautumaan arjesta ja rentoutumaan luonnon helmaan, täydellä ylläpidolla. Jotta voimme oppia uutta, kehon ja mielen on hyvä olla mahdollisimman rentona, siksi teemme myös paljon rentoutumis -harjoitteita sekä joitakin yksinkertaisia harjoituksia kundaliinijoogasta.

Mitä kurssi maksaa? Kurssin kokonaiskustannus on 333€ (sis. ALVn), ja siihen sisältyy majoitus 2hh huoneissa (oma huone järjestynee pienestä lisämaksusta) ruuat ja kaikki opetus sekä kattava kurssimateriaali.

Otan kurssille max. 7 ihmistä, joten varaa paikkasi nopeasti. <3

Mietityttääkö jokin asia? Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Huom. REIKI II -tason kurssi tulossa heinäkuussa su-ma 3-4.7 Pyhtäällä!

Reiki II -tason kurssilla opit symbolien ja kaukohoidon salat, sekä syvennät entisestään suhdettasi Reikin ihmeelliseen maailmaan sekä itseesi. Tarkempi kurssisisältö tulossa pian. Tämä kurssi vain I-tason käynneille.

p. 040-8322188

Seuraa minua somessa

    

Y-tunnus: 3204948-2
kirsi@waterlily.fi

Seuraa minua somessa

p. +358408322188

Y-tunnus: 3204948-2
kirsi@waterlily.fi