fbpx

Reiki 2 tason kouluts

Reiki -energiahoito on luonnollinen hoitomuoto.

Reiki II – tason kurssi järjestetään su-ma 3-4.heinäkuuta 2022 Pyhtään Stockforsissa, upeissa kartanomaisemissa, noin 1 tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Kimppakyydit varmasti onnistuvat, paikan päälle pääsee myös bussilla.

Miniviikonloppuun sisältyy ruuat, majoitus ja opetus, sekä saat tietysti upeita, samanhenkisiä ystäviä tältä matkalta.

KENELLE TÄMÄ SOPII?

Ihan kenelle vaan, joka on jo käynyt Level I ja haluaa nyt syventää parantajan taitojaan. Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään, tärkeintä on, että kuulet kutsun.  Voit osallistua vaikka olisitkin saanut I – asteen vihkimyksen eri opettajalta. Voit myös osallistua, jos tahdot tulla päivittämään osaamistasi.

MITÄ TULET OPPIMAAN KURSSILLA?

Reiki II-tason kurssilla sukellamme symbolien ihmeelliseen maailmaan ja opimme kaukoparannuksen salat. Miten symbolien käyttö voimistaa Reikihoitoa ja miten niitä voi käyttää jokapäiväisessä elämässä, arjen tasolla? Opiskelemme myös syvemmin ihmisen energeettistä kehoa ja käymme läpi meridiaaneja. Käymme läpi myös miten hoitaa tunnepuolen lukkoja.

Saat myös uuden Reiki -virityksen, joka päivittää energiasi voidaksesi olla mahdollisimman puhdas kanava välittämään Reiki-energiaa myös kaukona.

MIKSI KURSSI KESTÄÄ YÖN YLI?

Haluan antaa sinulle kokonaisvaltaisen kokemuksen Reikin maailmasta, ja yksi siihen liittyvä upea aspekti on kiireettömyys ja läsnäolo. Koen tärkeäksi, että pääset kunnolla irrottautumaan arjesta ja rentoutumaan luonnon helmaan, täydellä ylläpidolla. Jotta voimme oppia uutta, kehon ja mielen on hyvä olla mahdollisimman rentona, siksi teemme myös paljon rentoutumis -harjoitteita sekä yksinkertaisia harjoituksia kundaliinijoogasta. Kurssi alkaa sunnuntaina klo 15 ja loppuu maanantaina klo 15.

MITÄ KURSSI MAKSAA? Kurssin kokonaiskustannus on 333€ (sis. ALVn), ja siihen sisältyy majoitus 2hh (oma huone järjestynee lisämaksusta), ruuat ja kaikki opetus sekä kattava kurssimateriaali.

Otan kurssille max. 7 ihmistä, joten varaa paikkasi nopeasti. 

p. 040-8322188

Seuraa minua somessa

    

Y-tunnus: 3204948-2
kirsi@waterlily.fi

Seuraa minua somessa

p. +358408322188

Y-tunnus: 3204948-2
kirsi@waterlily.fi