fbpx

Tervetuloa Retriitille

oppimaan lisää itsestäsi ja maailmasta 

– mutta ennen kaikkea itsestäsi 

Kaikki retriitit järjestetään Pyhtäällä Stockforsissa kauniilla kartanoalueella, Kymijoen vieressä, jossa Sielu lepää. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, ihanana omana itsenäsi. <3

Ilmoittautuminen retriteille sähköpostilla kirsi@waterlily.fi

Luxus Hemmottelu Retriitit Suomessa

 

 

 

Luxus Hemmottelu Retriitit Espanjassa

 

 

 

Verkkokurssit

Verkkokurssit Member Vault -alustalla, TÄÄLTÄ näet kaikki kurssit. Jos haluat ostaa kurssin laskulla/osamaksulla, niin ota yhteyttä, se järjestyy kyllä.

purpose – and rocking the world together!”

 

Löydä oma elämäntehtäväsi - 7 askelta kohti unelmien työtä

 

 

 

CHAKRAT ARJESSA

 

 

 

Soul Business Creator

 

 

 

Runsauden avaimet - Oletko valmis vastaanottamaan?

 

 

 

Kaikki alkaa SINUsta - luo elämäsi uusiksi parantamalla ensin itsesi

 

 

 

Being Unapologetically you

 

 

 

Yksi parhaimmista verkkokursseista mihin olen osallistunut. Todella hyvin tehty kokonaisuus!
Yksi viikko aina yhtä chakraa kerrallaan läpikäyden mahdollistaa syventymisen kunnolla ja perusteellisesti.
Sunnuntaina jo odotin innolla maanantaina avautuvaa seuraavan chakraviikon ohjeita, oppimista ja kokeiluja taas kohti uusia asioita! Jokaisesta chakraviikosta otin yhden tai useamman tavan, joka/jotka on jääneet arkeeni tavaksi tehdä. Esimerkkinä joka-aamuinen lyhyt meditaatio ja energian puhdistus. Samoin siunaan ja kiitän veden aina ennen sen juomista. Monta orastavaa riitaa miesystäväni  kanssa olen saanut hallittua painamalla  jalat tiukasti lattiaan javoimakas puhallus päälle. Olenpa pystynyt jopa poistamaan kivun hengittämällä ja visualisoimalla parantavaa väriä kohteeseen!
Eija
An amazing journey truly finding my way how to ’Be me & rock the world’! The daily themes over 21 days guided me through to open up my mind to possibilities and deal with my fears and beliefs as well as learning to trust my intuition. The morning routine helped me to start my day with calmness and gratefulness which I continue to practice every day. I’m so excited to continue to follow my path towards my purpose – and rocking the world together!
Anne
Todella hyviä ja silmiä avaavia tehtäviä. Tämä viikko tuli hyvään saumaan, kun mielessä ollut jo itsensä kehittäminen pidemmän aikaa. Hain kouluun yhteishaussa ja tästä tuli vielä nyt lisäpotkua siihen, että on todellakin aika lähteä kohti uutta.
Jenni

Alkuun tuntui, että tämän 21 päivän aikana tuli tehtyä sellainen matka etten osaa kuvata. Ja vähän hämillään, kun loppua kohti kaaos ympärilläni vaan lisääntyi. Ja yhtäkkiä tajusin, että tämähän se paras kasvu on! Ympäristöllä ei ole väliä, vaan sillä mitä tunnen sisällä! Olen New Me kaaoksessa ja haasteissa, en anna niiden vaikuttaa muhun, vaan sisälläni on rauha ja onnellisuus olosuhteista huolimatta. Ja miten tämä muutos onnistui? Sillä, että tällä kurssilla VIHDOIN PÄÄSTIN IRTI VANHASTA, KAIKESTA TODELLA LOPULLISESTI. Sukupolvien rasitteista, oman aiemman elämän rasitteista. Mä ihan tunnen fyysisesti keveyden, että karmarepusta lähti nyt lopullisesti pois asioita. Kiitos; opin ja ymmärsin, miksi toistan tiettyjä kaavoja. New Me ei yritä pakottaa asioita. New Me ei huolehdi miten asiat järjestyy. Luotan, että kaikki menee kuten on tarkoitettu. Hyväksyn keskeneräisyyteni siitä, että alkuun hermostuin kaikesta todella ja negatiiviset ajatukset valtasivat minut. Kuinka Ihanaa olikaan hengitellä ne ulos ja hymyillä sen jälkeen. Kurssin tärkein oivallus oli, että hyväksyin itseni ja tilanteeni juuri tällaisena ehkä ekaa kertaa OIKEASTI.

“The practices from the course taught me how to connect with my inner self every day and deal with daily challenges and how to let go of things I can’t control. In the course she will help you to know yourself truly.  I feel lot more down to earth and in peace with my self after completing the course. I have a better vision and goals where I’m headed to in my life. Thank you Kirsi.

p. 040-8322188

Seuraa minua somessa

    

Y-tunnus: 3204948-2
kirsi@waterlily.fi