fbpx

Reiki hoitoa 

Reiki -energiahoito on luonnollinen hoitomuoto.

 Kaipaatko apua johonkin vaivaan tai tunnet, että haluat tasapainottaa itseäsi, omia energioitasi?

Teen Reiki -energiahoitoja kaukona.

Hoitamalla itseäsi, kaikista tärkeintä ihmistä maailmassa, hoidat samalla myös muita lähimmäisiäsi.

Eheytyminen alkaa AINA Sinusta. <3

Hoidosta lisää alempana.

REIKI I TASON KOULUTUS:

Minulla on suuri kunnia kouluttaa maailmaan lisää Reiki-hoitajia, oletko sinä joskus tuntenut vetoa tähän hoitomuotoon? Kurssit järjestetään Pyhtään Stockforsissa, upeissa kartanomaisemissa, noin 1 tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Miniviikonloppuun sisältyy ruuat, majoitus ja opetus, sekä saat tietysti upeita, samanhenkisiä ystäviä tältä matkalta. <3 Saat kurssista itsellesi todistuksen ja voit heti alkaa hoitamaan itseäsi sekä muita.

Kenelle tämä sopii? Ihan kenelle vaan, joka tuntee sydämessään halua oppia hoitamaan itseään ja läheisiään, ja myös asiakkaita.  Sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään, tärkeintä on, että kuulet kutsun. <3

Mitä tulet oppimaan kurssilla? Opit energian lainalaisuudet ja miten se kiertää ihmiskehossa. Käymme chakrat läpi perusteellisesti sekä tietysti hoidon struktuurin. Sinulla on myös runsaasti aikaa harjoitella hoidon tekemistä ja mikä ihaninta, saat itsekin vastaanottaa parantavaa energiaa kurssikavereiltasi ja rentoutua.

Miksi kurssi kestää yön yli? Haluan antaa sinulle kokonaisvaltaisen kokemuksen Reikin maailmasta, ja yksi siihen liittyvä upea aspekti on kiireettömyys ja läsnäolo. Koen tärkeäksi, että pääset kunnolla irrottautumaan arjesta ja rentoutumaan luonnon helmaan, täydellä ylläpidolla. Jotta voimme oppia uutta, kehon ja mielen on hyvä olla mahdollisimman rentona, siksi teemme myös paljon rentoutumis -harjoitteita sekä joitakin yksinkertaisia harjoituksia kundaliinijoogasta.

Mitä kurssi maksaa? Kurssin kokonaiskustannus on 333€ (sis. ALVn), ja siihen sisältyy majoitus 2hh huoneissa (oma huone järjestynee pienestä lisämaksusta) ruuat ja kaikki opetus sekä kattava kurssimateriaali.

Otan kurssille max. 7 ihmistä, joten varaa paikkasi nopeasti. <3

Mietityttääkö jokin asia? Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Huom. REIKI II -tason kurssi tulossa heinäkuussa su-ma 3-4.7 Pyhtäällä!

Reiki II -tason kurssilla opit symbolien ja kaukohoidon salat, sekä syvennät entisestään suhdettasi Reikin ihmeelliseen maailmaan sekä itseesi. Tarkempi kurssisisältö tulossa pian. Tämä kurssi vain I-tason käynneille. 

Reikin ihmeellinen voima

Oletkin varmaan joskus kuullut Reikistä – tai jostain muusta energiahoitomuodosta. Internet on täynnä mitä erilaisimpia hoitomuotoja, myös alkujaan Japanista tullut Reiki on kasvanut ja haaroittunut moniksi eri suuntauksiksi. Katson kuitenkin tämän rikkaudeksi, jokaiselle löytyy jotakin.
Alkuperäinen Reiki eroaa muista energiamuodoista ainakin kahdella tapaa; 1. Reiki-energiaa ei ohjailla, se ohjautuu itsestään sinne, missä keho sitä tarvitsee. 2. Reikivälittäjä on saanut omalta Reikimestariltaan ns. ”virityksen”, jolloin hänen energiakanavansa on ”viritetty” Reiki-energian taajuudelle. Reikin isä Mikao Usui kirjoitti vuonna 1922:

”Reiki can never and will never belong to just one person or one organisation. Reiki is the spiritual heritage of all of humanity.”

Niin kuin kaikki maailmassa on energiaa, myös meissä ihmisissä virtaa energiaa. Tästä energiasta käytetään eri nimityksiä riippuen maasta ja kulttuurista. Japanilaisessa traditiossa käytetään nimeä Ki, kiinalaisessa perinteessä puhutaan Chi:stä ja Intiassa Pranasta. Kun elämänenergia on tukkeutunut, eikä pääse virtaamaan kehossa vapaasti, niin syntyy epätasapainotiloja (flunssa, stressi, kipu -ja pelkotilat jne.). Reiki on parantavaa elämän energiaa, eikä se ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Siksi sitä voi välittää myös kaukona ja usein kaukohoito voi olla jopa voimakkaampi kuin lähihoito. Tällä hetkellä teen ainoastaan kaukohoitoja.

Reiki on erittäin lempeä ja rentouttava energiahoitomuoto, jossa välitän parantavaa universaalista elämänenergiaa. En siis itse ”anna” energiaa, vaan välitän sitä käsieni kautta. Reiki-energia menee aina sinne, missä sitä tarvitaan, oli kyse fyysisestä tai emotionaalisesta epätasapainosta. Reikiä voi käyttää jonkin tietyn vaivan/oireen parantamiseen, esimerkiksi erilaisten kiputilojen hoitoon (akuutin vaivan hoitoon suositellaan kolmea hoitokertaa, mutta tämä toki yksilöllistä). Reiki on myös todettu tehokkaaksi hoitomuodoksi stressin ja/tai masennuksen hoidossa.

Reikin mielenkiintoisesta historiasta voi lukea lisää täältä http://usui-reiki-ryoho.fi

Hoidon kulku:

Ennen varsinaista hoitoa keskustellaan lyhyesti tilanteestasi. Missä ja milloin kipua/epätasapainoa esiintyy? Mikä kehon osa tai tunnetila kaipaa huomiota? Hoidon voi toki myös varata ilman mitään sen kummempaa vaivaa, rentouttava Reiki tasapainottaa ja poistaa energiatukoksia, sellaisiakin joiden olemassaolosta ei ehkä ollut tietoa.
Hoito tapahtuu makuuasennossa, mukavan rennot vaatteet päällä. Käyn läpi kehon chakrat eli kehon energiakeskukset erilaisten käsiasentojen kautta. Hoidan lisäksi myös sitä aluetta, joka selkeästi kaipaa enemmän hoitoa ja huomiota.

Hinnasto:


Kaukohoito 77€, 3 kertaa 197€

Hinnat sisältävät ALV 24%.

”Reiki is love.
Love is wholeness,
Wholeness is balance,
Balance is well being,
Well being is freedom from disease.”
-Mikao Usui (1864-1926)

”Reiki is love.
Love is wholeness,
Wholeness is balance,
Balance is well being,
Well being is freedom from disease.”
-Mikao Usui (1864-1926)

p. +358408322188

Seuraa minua somessa

    

Seuraa minua somessa

p. +358408322188